ALLT GOLV LAGT!

tisdag, augusti 21, 2018 3 17

 

 

 

YAAASSS!!!

 

 

Halleluja säger jag bara, för nu är allt golv lagt i hela undervåningen, pjuh! Vilken pers tillslut alltså. Inte så mycket golvläggandet i sig kanske men att hitta tiden!! Och OM jag skulle få för mig att göra såna här ändå något tidskrävande renoveringar igen så hade jag kanske bett om lite hjälp med åtminstone barn och hundvakt haha. Men nu är det gjort och jag och min grymme man har varit ett bra team här på sluttampen (han är faktiskt iväg och köper de allra sista listerna nu) och gud så skönt att greja tillsammans med någon.

Gjorde ju hela vardagsrummet själv som ni kanske läst och även om det gick väldigt bra med allt barn och hundspringande runt omkring samtidigt så fattar jag inte såhär i efterhand att jag pallade, haha jag är knäpp.

Nåja, inga skador på o-övervakade sågar iaf. oj oj så oansvarig jag varit. Nej då, har haft (hyfsad hehe) koll faktiskt.

Mest nöjd är jag över hur vi lyckades få det flytande/tröskelfritt mellan kök och hall, ibland ska man ha lite tur och det blev skitsnyggt om jag får säga det själv.

 

Lovar att det kommer fler inlägg med helhetsbilder osv framöver men det är svårt att hinna fota och fixa när man jobbar hela dagarna och sen har massor att göra efter jobbet, får ta lite tid..

Nu ska vi bra slutfixa lite samt hyra släp och slänga en jädra massa gammalt golv osv, såååå tråkigt..

 

Kram på er!

17
3 Comments
 • Lena
  augusti 21, 2018

  Gu vilket snyggt golv! Har för mig att du skrivit förut vilket golv det är? Kan du säga igen? Tack!

  • Ljuva Magnolia
   augusti 22, 2018

   Tack!
   Ja vi älskar det 🙂 Finns på Byggmax och har ett himla bra pris! Nyanserna på plankorna kan skilja sig åt en del men man får lägga ut och kolla vilka som passar bäst ihop. Kan skilja sig som så att en del är vitare i tonen, en del gråare och en del åt lite honungston om du förstår vad jag menar. Men väldigt levande och fint.
   Länk:
   https://www.byggmax.se/golv/tr%C3%A4golv/parkettgolv/parkettgolv-ek-white-truffle-1-stav-barlinek-p134101

   • Marina
    september 15, 2022

    Hej, ser jätte kul ut! Jag undrar vilken färg av vit du har på väggarna, eftersom de passar bra tillsammans. Vi tänker att måla väggar i Stockholm vit, men oroliga att det skulle vara för gul med detta golvet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.