BAGS BY PONSA

söndag, juli 22, 2018 4 7

 

 

 

Så glad i min nya lilla sommarväska!

Jag måste bara tipsa om dessa urfina monogramväskor som en svensk tjej boendes på Mallis gör. Såg dem på insta för ett tag sedan och började följa och nu äntligen fick jag beställt en alldeles egen, med mina initialer på.

Jag är svag för personliga ting och denna lilla goding till väska är bara så himla fin. Finns i flera storlekar och modeller och jag valde mini, som alternativ till mina stora strandväskor och också som handväska på sommaren.

 

 

 

 

C.E.D – Catarina El Dana. Yes, thats my name.

 

 

 

 

Min fina vän A knäppte några bilder på mig utanför hennes hem på Hönö igår, så fin miljö.

 

Bags by Ponsa heter Maria´s märke, än har hon ingen webshop (men är på g) utan man får maila, adressen hittar ni via instagram: @bagsbyponsa

 

 

Nu ska jag skutta in i duschen, har byggt staket i solen idag och är såååå svettig! Haha.

 

Trevlig kväll på er ♥

7
4 Comments
 • Hannas krypin
  juli 24, 2018

  Vilken superfin väska! Kul med något eget som inte alla har. 🙂

  • Catta
   juli 24, 2018

   Eller hur! Kul med personligt 🙂

 • Bella
  juli 26, 2018

  Vilken söt liten väska..får kikas på. Blev även förtjust i din kimono, finns den att få tag på tro??
  // Bella

  • Catta
   juli 29, 2018

   Hej!

   Ursäkta sent svar, kimonon är från H&M men jag kan inte se att den finns kvar tyvärr..

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.