ROTTING DRÖMSKÅP & STOLAR

söndag, juli 22, 2018 0 3

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Brunt skåp Jotex // Vitt skåp Rum21

 

 

Häromveckan dök ett drömmigt skåp upp i mitt instaflöde, en bild av Karin Boo Wiklander, med det vita skåpet med rotting. Åååååååh vad jag tycker det är fint!! Så originellt och stilfullt, vill ha vill ha!

Lite pricy så det blir nog inget med det, men det skapar idéer om att kanske göra ett hack på det av en annan möbel på nåt vis, hmm.. Ett fint alternativ är annars det bruna från Jotex, riktigt fint skåp det med.

 

 

1. Ellos // 2. Rum21 // 3. Rum21 // 4. Rum21 // 5. Designonline // 6. Designonline

 

 

Stolsjakten fortsätter. Så sjukt svårt att hitta rätt, har nog aldrig velat så mycket när det kommer till beslut på nya stolar. Skulle gärna vilja ha inslag av natur, i form av trä &/eller rotting. Eller iallafall jordiga toner. Så vitt nu i vardagsrummet med det ljusa golvet och vårt stora vita matbord. Måste bryta av lite.

In Between från &tradition är mina drömmars stol men priset är inte aktuellt tyvärr, inte nu iaf. Den i rökt oljad ek är så vacker.

Kopian på Y-stolen från Ellos skulle kunna vara ett fint alternativ, då vi har en del blått i vår inredning, men suger på den lite.

 

 

Hej söndag!

 

Hur mår ni då? Njuter av sommaren och ledighet hoppas jag.

Igår var vi på Hönö och Öckerö och hade mysigt. Först skateparken så barnen fick åka av sig lite, sen bad och fikamys med min vän Annica och hennes killar, mys i hennes mysiga hem och trädgård och slutligen middag hos mor & far. En go och alldeles lagom dag.

Idag ska vi nog bygga lite mer på planket/staketet mellan oss och grannen, blir fint må ni tro.

 

 

Tittar in lite senare igen och visar min nya fina strandväska, måste tipsa om den!

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.