BLÅTT ÄR FLOTT

fredag, februari 16, 2018 0 8

Innehåller adlinks

 

 

 

 

Här står jag och ser lite käck ut och fredagspoosar för er i en dunkel hall. Precis hemkommen från jobbet och tar en stunds bloggtid innan min mor kommer och lämnar barnen som hon haft i ett dygn. Mannen jobbar kväll så jag har bara Ebba att snacka med, hör inte till vanligheten att jag är själv såhär, konstig känsla men samtidigt skööön!

Vi har haft världens segaste dag på jobbet idag, kan en dag bli längre satt jag och tänkte.. sportlovsfredag och rätt dött på kontoren i vår bransch uppenbarligen. Men nu är jag hemma och tänkte visa min nya gosiga blå tröja jag shoppade i farten på hm igår. Alltså jag bor i stickade plagg på vintern, fryser ihjäl annars tror jag och blotta tanken på skira blusar på kontoret får mig att krackelera haha. Lite trist men comfy går före classy tyvärr. Får svassa omkring i fladdriga piffiga plagg när det blir varmare. Jag hittar inte tröjan på nätet men finns alltså ute i HM´s butiker nu, för 299:- för den som är sugen.

 

 

 

 

 

Lite inne på blått nu, känns fräscht och vårigt med kallare toner. Sen har jag fallit för headbands, det är ju väldans tjusigt, och praktiskt! Detta kommer från NA-KD och jag har ett likadant fast i grönt också (som jag har på mig här).

Vad tycker ni, hiss eller diss med headbands??

 

När jag var på NK sist så fick jag syn på ett från Gucci (detta) som jag dog för lite smått, men jag tror det kostade runt 2500:-.. eh.

 

Nej då håller jag mig till de som ligger på runt hundralappen, som dessa. Även Nelly har en del fina, här.

 

 

Nu ska jag klappa igen lapen och fixa så jag står redo med kvällsmyset när mina gryn kommer, längtar så efter dem!

Kram & trevlig helg!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.