KALASPREPP & LÖRDAGSLUNK

lördag, februari 10, 2018 0 5

 

 

 

Kirrat gottepåsar inför Inez kompiskalas imorgon. Hittade oljefärgade påsar på Lagerhaus och blev så nostalgisk, minns ni det vita porslinet som hade ett sånt rosaskimrande lack över sig? Som var så poppis på 80-90 talet i form av vaser, krukor och diverse porslinsfigurer, haha oh my vilken stajl.

Hur som, här fixas det och preppas inför morgondagens kalas, fastän jag helt ärligt inte är så pepp på´t.. Nä det är inte så lattjo lajban med barnkalas tycker jag, blir så stressad över att behöva styra upp lekar och grejer. Men det ingår ju i ”kontraktet” men barn på nåt vis, eller hur!

Tidigare idag var vi på ett annat kalas på Lekstan i Sisjön, där vi firade en av Inez vänner, så det blir en riktig barnkalas-helg..

Väldigt skönt att min granne frågade om jag ville följa med ut på en promenad här om en stund, behöver verkligen rensa skallen lite, sen behöver jag också ett glas bubbel haha.

 

 

Headband NA-KD // Kimono Gina (adlinks)

 

Skön tid nu, när man är så blek att man ser ådrorna på händerna.. blink blink. Stålgrått ute idag med, så mörkt och dystert. Gäller att ha sol i sinnet för att inte bli tokig, längtan efter solen är enorm!

 

 

Nä, får klappa igen här och rusta mig för kylig promenad.

Kram!

 

 

 

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.