THE PERFECT GREIGE

söndag, januari 21, 2018 5 18

 

 

 

Hittade den här bilden på Pinterest och föll så hårt för färgen. Precis den tonen vill jag ha i vardagsrummet sen när vi gör större där inne, som bas, en svagt gråbeige ton som funkar med både varma och kalla accenter.

Vi har en liknande greige i hallen ovanför panelen men något mörkare. Trivs väldigt bra med den.

Kommer ta lite tid innan vi drar igång med v-rummet, måste bli vår först, minst. Eftersom golvläggning kräver att vi utrymmer och vi skulle vilja ställa en del möbler på altanen under fixartiden, och det känns inte lämpligt nu om man säger så. Slaskens högtid är här.

Just nu samlar jag en del inspiration, just golvet är viktigt för mig. Vill ha en plankgolv, ganska breda plank, ljusa men inte vita och det är viktigt att man ser träets ådringar. Får åka och kolla lite.

 

 

Länkar i bild

 

 

När det kommer till inredningen så kommer jag hålla fast lite vid det mörkt blå (som mitt skåp) och kanske investera i den där sittpallen i sammet som jag drömt om ett tag, så stilren och fin. Annars får det bli den här mindre budgetvarianten (eller kanske den här i beige?).

Alla val.. men det får vänta tills renoveringen är färdig nån gång till sommaren förhoppningsvis. Under tiden samlar jag inspiration.

Soffan kommer bli beige för att matcha väggarna bättre än det grå, och jag är dessutom sugen på lite varmare toner. Till det någon accentfärg till. Några detaljer i svart, som vägg/golvlampa & tavelramar tex.

Gröna växter och mjuka plädar & kuddar är ett måste också.

 

Vad tror ni, visst kan det bli bra?

 

 

Hoppas ni haft en riktigt go helg! Själv sitter jag här mosig och go efter flera timmar i pulkabacken på eftermiddagen, härligt härligt.

Kram

 

 

Innehåller annonslänkar

18
5 Comments
 • Therese
  juli 24, 2019

  Färgkod på den greiga färgen? 👌

 • Emelie
  april 5, 2020

  Hej! skulle också vilja få reda på vad det är för kulör på den greiga färgen 🙂

 • Lena
  juli 27, 2020

  Hej !
  Skulle du vilja dela med dig av färgkoden av den greiga färgen ?
  Så himla snygg.

 • Simon
  oktober 12, 2020

  Jättefin greige färg 😍 tacksam om du vill dela med dig av färgkoden

 • Ine Enekvist
  oktober 14, 2021

  Även jag undrar om det är möjligt att ta del av färgkoden – så himla fin!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.