INUIKII CLASSIC SNEAKER

måndag, januari 22, 2018 0 5

 

 

 

 

REA är ju bra gött ibland ändå. Särskilt när man hittar sånt man gått och trånat efter ett tag, som de här übersköna vinterpjucken från INUIKII. Fann dem på NK´s rea för en vecka sedan och slog till.

Varmare och tåliga än UGG´s, även om mocka aldrig tål vatten speciellt bra, impregnering är ett måste! (Jag använder den här btw, som är världsklass) Mina curlingkängor som jag annars lever i vintertid har blivit rätt slitna inuti så de värmer inte lika bra längre. Så nu spritter fossingarna av lycka för de här är vansinnigt gosiga, fluffiga och varma, och väldigt sköna. Att frysa om fötterna är hemskt så det känns som en vettig investering.

Skorna finns bl.a här, här & här. Dock ej till så bra pris jag gav för mina..

 

 

 

 

 

Bra med skinnet som går upp lite runt mockan och skyddar.

 

 

 

 

Annars då?

Måndag och ny vecka igen, går så fort!! Har en hel del inbokat denna vecka så det känns kul, allt för att Januari ska ta slut liksom, haha.

Nu längtar man efter våren..

Väldigt tacksam för helgen som var ändå måste jag säga, att ungarna äntligen fick åka rejält med pulka kan man leva på ett tag. Så mysigt att hänga med andra föräldrar och barn i backen med, det är sällan man ser folk vintertid annars.

 

 

Nu blir det middagsprepp!

 

Kram

 

 

Innehåller annonslänkar

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.