LIFE IN PICTURES – A COFFEE TABLE PHOTO ALBUM

söndag, januari 21, 2018 0 6

 

 

 

Att förhoppningsvis vara ett steg närmare framkallning av livets minnen.

Hittade detta snygga fotoalbum här på Åhlens häromveckan och föll för den snygga coffee table-looken plus att jag länge tänkt ta tag i framkallning av typ en miljon bilder. Det ÄR ju så mycket trevligare att bläddra i ett album är att scrolla på datorn eller i mobilen, eller hur!

Tyvärr verkar den vara tillfälligt slut online men håll utkik om ni är intresserade, rätt som det är kanske det har fyllts på. Såg att även Bokus & Adlibris ska ha den. Dock tillfälligt slutsåld där med, men som sagt, håll utkik.

 

 

 

 

Smidigt med pärm som man kan fylla på med fler sidor, plastfickor eller liknande, enkel och stilren design som gärna får ligga framme och pryda soffbordet.

 

 

 

Blev vackra ranunkler till helgbuketten, köpta hos Floristmästarna här i Torslanda.

 

 

Vi har ff snö och det är så himla lovely, har varit ute över en timma med Ebba i en sagolikt vitt naturreservat här i närheten, otroligt fint. Nu är resten av familjen på handboll och jag ska köra ett städrace här medan de är borta, sen blir det definitivt en sväng till pulkabacken! Gäller att ta tillvara på såna här sällsynta helger med snö på västkusten.

 

Kram & fin söndag önskar jag er!

 

 

Innehåller annonslänkar

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.