YOGHURT BOWL

tisdag, januari 23, 2018 0 6

 

 

 

 

Jag är torsk på vaniljyoghurt men jag veeeet att sockerhalten är tämligen hög. Hjälps inte, för gott för att eliminera. Fast jag brukar dock numera oftast köpa Arlas milda yoghurt med mindre socker, ett bättre alternativ helt klart. Men så kom mannen hem med Arlas grekiska yoghurt, med 5,3 % fett, mmmmm sjukt god! Extra krämig och smått svartprickig av äkta vanilj, godis typ.

I min yoghurt har jag oftast nötter, torkade bär och kanel. Idag blev det valnötter, gojibär, skivad banan & rostade kokosflingor, supergott om man frågar mig.

 

 

Min vaniljkompis (obs, ej sponsrad av Arla).

 

 

Annars då?

Här vabbas det idag, igår med.. Inez åkte på en magkörare natten till igår men en mild variant så hon mår rätt fint idag, nu när hon äter igen. Förblir det så kan vi gå till jobb och föris imorgon, då har det gått över 48 timmar.

Peppar peppar men vi har inte vabbat mycket de senaste åren, har minskat drastiskt sedan bägge gick på föris. Valentin är väldigt sällan sjuk, Inez drabbas lite oftare i.o.m mer umgänge med småbarn.

 

 

Nu ska jag försöka få med mig min lilla skrutta på promenad med den lilla svarta, vi behöver alla frisk luft och röra på oss lite.

 

Hoppas ni har en fin tisdag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.