LOVE IBIZA

måndag, september 18, 2017 0 7

 

 

 

 

Längtar så galet mycket tillbaks till det där ↑

Nej, en vecka var inte nog denna gång.. fanns så mycket mer jag ville se och göra, frustrerande faktiskt. Samtidigt som jag såklart är otroligt tacksam över att vi har möjlighet att åka på såna här härliga semestrar. Skäms lite över att jag inte känner mig nöjd.. men det är ju för att det är så förbaskat härligt med medelhavsvärme!

Sen tror jag att jag saknar att bo i Spanien, mer än vad jag kanske tänkt på, och att det gör sig påmint när jag hör språket, känner värmen och allt det där spanska härliga. Jag har ju trots allt bott där till och från i tre år ♥

Länge sen nu..

 

 

Hur som, sprutar ut lite fler bilder från hippie-ön, mmm älskar banne mig den där Ibiza.

 

 

 

 

 

Hur gulliga är inte de här fiskarskjulen!! Jag ville flytta in i en liksom, urmysiga och så vackert smälte de in där bland klipporna. Satt där och blev så nyfiken på det där spartanska fiskarlivet, säkert jättehårt, men jag fick mest en romantisk bild av det hela haha.

 

 

 

 

De här skjulen låg till vänster om Cala Tarida-viken (typ 2 min promenad över klipporna), men det fanns också på andra sidan, till höger om viken. Dock väldigt knepigt att komma dit, enklast var att simma, men det var djupt.. Vi tog iallafall en promenad ditåt och fann en lite gömd strand som vi kämpade oss ner till, så värt, för vilken pärla.

 

 

 

 

Hallå där nere!

 

 

 

 

Det var en väldigt varm dag så himla skönt med lite moln som svepte över.

 

 

 

 

Brant som bara den, fick i princip kana på rumpan ner. Kanske hade varit smidigare att paddla sig hit, som en del gjorde, men barnen tyckte det var spännande med bergsklättring (jag med hehe).

 

 

 

 

 

Här gled det faktiskt in en båt med ett gäng svenska brudar som stod och dansade till dunka dunka på däck, vilket en spansk naken ung kvinna blev upprörd över och gav dem fingret.. hoppsan. Hon traskade ut med bestämda kliv ut i vattnet, med en rejäl buske i vädret och gav de ett ståtligt långfinger. Här får man inte komma och turist-beté sig och störa inte. Förstår henne lite faktiskt, spanjorerna måste kräkas på alla som kommer och tror att de äger ön under semestern.

Inte för att det var stökigt häromkring alls egentligen, tvärtom, mest lugnt, men jag kan tänka mig övriga delar av ön..

 

 

 

 

 

Vi inspekterade grottan, lämnade ett minne och spanade båtar. Snorklade gjorde vi också förstås, i det härliga vattnet.

 

 

 

 

Som en liten kameleont det där Inez-gullet.

 

 

 

 

The only way is up! Ni ser ju, woaah ↑

 

 

När det kommer till utbudet av restauranger och barer så fanns det en hel del runt om stranden, alla med lika fantastiskt läge med första parkett till solnedgången.

En av restaurangerna hade jag sååå gärna velat boka bord på en kväll, men det blev bara inte av, hann inte riktigt med det kände vi. Sen hade vi nog fått diska oss därifrån för det var inte billigt, hrmm.

Cotton Beach Club heter detta übertrendiga ställe och de serverar bl.a Ibizas bästa sushi. Vi var därinne och spanade snabbt och wow säger jag bara.. (bildgalleri).

 

 

 

 

Trappan från playan upp till Cotton.

 

 

 

 

Xaxa ↑ En annan cool restaurang, som precis öppnats (av holländska fotbollsspelaren Wesley Sneijder). Piffig med sina parasoll & flamigos.

 

 

 

 

En av restaurangerna nere på playan.

Tog en morgonpromenad en dag och fotade lite, annars var det ju knökat med folk här.

 

 


 

 

Väldigt suddig bild, men så härlig dag. Det blåste upp i viken, varma härliga vindar och det blev dopp från bryggan på en av de små uppstickande klipporna i mitten av stranden, uppfriskande och härligt. Barnen ville inte bada här, för det var lite för vilda vågor och klurigt att komma upp.

 

 

 

 

Det var det! Fina minnen att ta med sig i livet, och fler ska det bli! Hoppas jag. Älskar att att resa, speciellt med barnen (även om man skulle vilja ha med sig en barnvakt för lite egentid på tu man hand ibland hehe).

 

 

 

 

Mina semstergrabbar, bästa som finns ♥

 

 

Nu ska jag steka pannkakor här, skolutflykt för V imorgon.

Ha en fortsatt fin måndag!

 

Fler inlägg från Ibiza finns bl.a här & här , och fler reseinlägg under kategorin Resor.

 

 

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.