ÖNSKELISTA TILL KÖKET

onsdag, september 20, 2017 1 6

 

 

 

 

Hej!

 

Hoppas ni mår fint och har det fint i höstkylan. För visst har det blivit kallt! Brrr..
Sitter med min skrivbok och spaltar upp önske/inköpslistor till vårt lilla casa, blir ju alltid extra inredningssugen just på hösten/vinterhalvåret och varenda rum ska få sig nåt nytt. Mest små detaljer, eller saker som nya lakan i sovrummet, handdukar till badrummet osv. Sen har jag hittat lite fint till köket, har ff inte köpt stolar dit och nu har jag hittat ytterligare en modell jag gillar. Haha, blir det ens några nya?? Man vill ju hitta så rätt som möjligt, så man inte ångrar sig. Sen är budgeten begränsad, så även om jag helt hade velat ha ett gäng design-godingar för mellan 3000 – 7000:- st så kommer det inte på fråga..
Lampan i collaget har jag redan beställt, men levereras inte än på ett tag verkar det som. Rykande färsk nyhet från House Doctor och har inte kommit ut fysiskt till butikerna än. Hoppas den är lika fin som på bild!
Ny brödrost behöver vi, sen om vi behöver en för över 3000:- vet i fanken men snygg är den ↑
Stiliga tekanna är ju perfekt nu under kalla året, jag hinkar massor med te varje kväll (och pinkar som en tok på nätterna haha, shit vad det driver..)
Förklädet funderar jag på att klicka hem till min kyss, han gör ju inget annat än att laga mat han, 1 meter från spisen och han är på rymmen hehe.
Sen vill jag ha upp nåt nytt fint på väggarna, men får nog tänka om när det gäller motiv, ungarna uppskattar inte infon om att man slaktar djur, de små djurvännerna.

 

Vad önskar ni er?
Kram

 

 

 

Adlinks
6
1 Comment
  • Home of Milla
    september 24, 2017

    Attans vilka snygga stolar du hittat. Jag är också ute efter nya stolar och har snöat in mig på grå och de du hittat var riktigt fina och bra pris. Vet du om de är sköna att sitta på?
    H´a det så gott!
    Kram Milla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.