MAROCKANSK TOUCH..

tisdag, augusti 2, 2016 1 5

 

 

 

 

..på denna kudde tycker jag. Trots att jag fann den på Indiska.

 

 

 

 

 

Älskar marockansk stil i Inredning, fast den mindre färgstarka, som beni ourain-mattor, brudtäcken, porslin, kuddar med ljus botten och visst kakel. Inte för att det syns så mycket här hemma, men detaljer finns.

Majoriteten av familjen här har ju marockanskt blod dessutom hehe, Josef till hälften & barnen kvarts nordafrikaner alltså.

 

 

 

Hej finingar!

 

 

Har ni en fin dag? Konstigt väder tycker jag, men just nu är det klarblå himmel här, gott. Dock med en höstig feeling i luften, inte stekigt badväder precis..

Jag och barnen har varit med svärmor/farmor på lunch i stan idag, shoppat lite och bara haft det mysigt. Jag hittade (förutom kudden) en hel del fint på Mango, för nästan ingenting alls. Gud vad bra fynd man kan göra nu, finns massor med fint kvar i butikerna, och mycket till 70%, me like!

Sen fylls det samtidigt på med en massa härligt höstnytt, gaaaah man blir shoppingtokig på allt fiiiint! Kudden från Indiska var precis nyinkommen, tillsammans med mycket annat fint, bl.a en väggbonad i samma stil (makramé) jag fingrade på lite. Får samspråka lite med J här hemma först innan jag tar hem något sånt där (förmodligen i hans ögon) superbohemiskt och flummigt hehe. Vilken fluga det blivit btw, fint tycker jag, och bra med grejer som inte kostar en förmögenhet och är lätta att byta ut när man tröttnat. Lite som kuddar och tavlor sådär.

 

 

Nu ska jag sluta pladdra och skutta ut till mina små loppor här.

 

Fin kväll till er!

Kram

5
1 Comment
 • Ekenäsliv
  augusti 2, 2016

  Hej sweetie!
  Å fin kudde!!!
  Jaaaa, man blir galet shoppingsugen ;)))
  Vi har haft en underbar sommardag på Öland idag, ljuvligt! (bilder imorgon;-))
  Ljuvligt!
  Snart dax för mig att sussa, solen tar på krafterna 😉
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.