1:A AUGUSTI

måndag, augusti 1, 2016 4 5

 

 

 

Det där med att ha en blommande rabatt hela sommarhalvåret har jag inte riktigt fått till.

Nope, det ser riktigt risigt ut därute måste jag säga, och det sista jag har att knipsa av och ta in som snittblommor är de här blå (är det Veronica de heter), och då håller även de på att blomma över.

Sen håller Syrénhortensian på att slå ut, men den vill jag inte knipsa något av.

 

 

Bubblig kanna/vas från Ellos (här).

 

 

 

1:a augusti!!

 

 

Huuur fort gick inte juli då??

Hur fort som helst tycker jag, men fin var den, många härliga sommardagar att spara i hjärtat. Även om vädret kanske inte varit helt på topp alltid.. Sverige liksom, alltid lotteri med vädret..

Idag börjar min sista semestervecka, känns lite vemodigt faktiskt. Vill inte att ledigheten med barnen ska ta slut, nästa år kommer de vara ytterligare ett år äldre och jag vill bara stanna tiden. Känns som att förra sommaren var här igår, men så är den liksom ett år borta redan.

Äsch jag kanske är löjlig, men så känner jag iaf.

Josef har redan jobbat en vecka, vi kunde tyvärr bara ha två ihop i år, tråkigt. Fast ändå bättre än förra året då vi inte hade någon ihop (på just sommaren alltså, vi fick ju en Greklandvecka tillsammans i sep). Han bytte jobb förra året, som då börjat med vikariat under just sommaren. Nu är han fast och fr.o.m nästa år hoppas vi på mer semester ihop.

Sen har vi ju faktiskt en vecka i sep i år igen att se fram emot, i härliga Grekland, längtar!!

 

 

Nu ska jag slå ihop här och kolla vart min lilla loppa Inez tagit vägen, smet iväg till någon granne tror jag visst. Hon brukar göra det haha.

 

Kram på er finisar & ha en riktigt fin augusti-start!

5
4 Comments
 • Ekenäsliv
  augusti 1, 2016

  Hallå där beauty!
  Å det där känner jag igen… 😉 Men att bygga sig en trädgård tar tiiiid 🙂
  Å det är dyrt med växter så man får helt enkelt ta lite i taget, och försöka ta hand om de man köper hem ha ha ha 😉
  Var i ärlighetens namn med lite seg i kolan igår då vi hade lite fest här i lördags. Förfest här hemma sen är det pubafton en gång om året i byn som är såååå himla trevlig. Men när jag dök ner i havet så piggnade jag till på ett kick iaf:)
  Ha en fin kväll sötnos 🙂
  Kramar Anna

  • Catta
   augusti 2, 2016

   Visst tar det tid..sen har inte vi precis den trädgården jag önskar om man säger så, vill bara flytta känner jag. Till egen villa med trädgård man kan och vill satsa på!
   Vi letar och letar men det dyker liksom aldrig upp någon vi vill ha eller kan ha råd med 🙁
   En dag Anna, en dag.. 🙂

   Härligt med fest!
   Kramis

 • Ulrica
  augusti 2, 2016

  Jag älskar trädgårdsblommor, men vi har valt att inte ha några rabatter alls, för vi är usla på att ta hand om dom :). Jag tyckte om din lilla bukett i kannan, så stilrent, somrigt och fräscht!!

  Jag började också jobba igår, känns som jag har gröt i hela hjärnan och igår kväll var jag helt slut och fick kämpa för att inte somna redan i sju-snåret :). Men men.. efter den här veckan är det väl som att semestern inte har hänt gissar jag. Och ni har sol och bad att se fram emot, det blir väl tipptopp!!
  KRAM

  • Catta
   augusti 2, 2016

   Ja det är ju lite pill, man får hålla efter när det vissnat osv, det är inte lika kul tycker jag haha.

   Förstår att det är segt att börja jobba och komma in i rutinerna igen, efter alla sena sommarkvällar och långa sovmornar.. men man kommer in i det ganska snabbt oftast.
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.