ATT HA TJACKAT EN STUDSMATTA

fredag, juli 1, 2016 0 8

 

 

 

 

Lika smickrande som en onepiece är för människan är studsmattan för trädgården. Alltså inte alls..

Näe, inget vidare vackert tycker jag. Men roligt för barnen är det, även för en och annan vuxen hihi.

 

 

 

 

 

 

Jag har sagt att jag aldrig kommer vilja ha en sån i vår trädgård. Inte bara för att jag tycker de är fula, utan för att jag tycker de är lite läskiga, tänker på alla skador man hör om.. (Därför man inte ska vara 4 som på bilden, utan en åt gången).

Känns tryggare ändå att ha en egen, än att våra små ska springa runt hos alla andra i grannskapet som har studsmattor. Ofta är det många åt gången och många barn som är äldre, och våra är så små.. Nu kan vi ha lite bättre koll.

Sen har det tyvärr inte kunnat bli sådär jättemycket hoppande på den hittills iom att det regnat så förbannat mycket var och varannan dag nu i ett par veckors tid.. grr..

Hoppas det hunnit vända till v 28 iaf 😉

 

En vecka kvar till semester nu, fi fan va jag längtar!!

 

 

Go fredag & trevlig helg på er finingar!

Puss

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.