BRUN MOCKAJACKA

lördag, juli 2, 2016 9 8

 

 

 

 

Mockafynd!

Jag vet inte hur länge jag letat efter en brun mockajacka som sitter snyggt på mig, säkert i runt tio år. Så himla snyggt tycker jag, men tyvärr har det varit så att varje gång jag hittat en som ser snygg ut på galgen och som sitter snyggt på torson så att säga, så har alltid ärmarna varit på tok för stora. Och det är inte snyggt.

Men häromveckan så hade en mamma på föris en som jag såg direkt skulle sitta som en smäck även på en liten gumma som mig, så jag var bara tvungen att fråga vart hon köpt den. På Hönö svarade hon då, i en butik som heter Lime. Så jag spanade in deras instagram, fick se vilket märke det var på jackan, sedan googlade jag, och tillslut fann jag en i min storlek, sista exet och till halva priset! Bingo!

Härlig mellanbrun färg, snygga detaljer, och med resår infällt i ärmarna så den sitter slimmat men ändå inte för tight.

 

 

 

 

 

Där jag hittade min finns den ju då tyvärr inte kvar då jag knep den allra sista, men den finns även här, dock till fullpris, men jag har hittat en budgetalternativ som ni ser i collaget under. Tillsammans med lite andra mocka-snyggligheter.

 

 

Mocka outfits

Jacka

Kjol

Fransiga skor

Skor med nitar

Mörkbrun väska

Espadrillos

Ljusbrun väska

 

(Ellos-erbjudandekod: 345403 30% på valfri vara, här)

 

 

Nu ska jag ut med vovven, trevlig lördag vänner!

Kram

 

 

Adlinks

8
9 Comments
 • Helenas enkla vardag
  juli 2, 2016

  Vad kul att du äntligen fick tag på din jacka. Den var verkligen som gjord för dig. Vilken lycka att den var till halva priset också.
  Kram Helena

  • Catta
   juli 2, 2016

   Tack, ja det är gött med lite ytlig lycka ibland ??
   Kram

 • Emma Sjöberg
  juli 2, 2016

  Jättefin på dig! Undrar vilken storlek du har på jackan? Mvh Emma

  • Catta
   juli 2, 2016

   Tack!
   Jag har strl 34 på jackan, som jag upplever normal i sin storlek.
   Kram

 • Emma Sjöberg
  juli 2, 2016

  Okej, får jag fråga hur lång du är? ? Jag är 1,63 och normalt en 36 MEN har korta armar och de flesta jackor, tröjor et cetera brukar vara för långa….hm om jag beställer kanske det ändå får bli en 36 annars kan jag inte stänga den? Är sugen på en svart mocka men vi får se?. Ha en fin kväll, Emma

  • Catta
   juli 3, 2016

   Jag är 1,67. Tips är att kolla upp återförsäljare av märket på jackan (Frontrow) och kolla med någon butik nära dig om de har så du kan gå dit och prova innan du slår till. Annars är det väl iofs oftast fri retur när man beställer på nätet så det är ju bara att skicka tillbaka om den inte skulle passa 🙂
   Lycka till!
   Kram

   • Emma Sjöberg
    juli 6, 2016

    Det verkar bli en 34, retur kostar om jag vill skicka tillbaka den☹️men jag fick måttena via mejl och det får bli en 34?Ska nu bara ta en sista funderare om jag ändå inte ska ha svart….?Ha en fin helg och tack för en härlig blogg?

 • Kristin
  juli 3, 2016

  Allt klär en skönhet

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.