TANGER MATTA x 2

onsdag, juni 29, 2016 3 9

 

 

 

 

Drömmen var en matta i viskos från Layered. Men med ett pris på ca 12000:- så kände jag att nä, får drömma vidare om den lite till..

Så det blev en likadan som vi har i gästrummet istället haha, fast en storlek större. Lite tjatigt kanske men men, jag gillar ju den himla mycket och jag tycker den passar väldigt fint till vår soffa i linne (som finns här).

 

 

 

 

 

 

Den gamla mattan har nu fått flytta in i sovrummet, här gjorde den sig inte längre då det liksom blev 50 nyanser av grått, med både matta,soffa, bord etc i grått. Nu bryter det lite mer.

Sen är det lite mer som ska fixas här, bl.a den där tavelväggen som jag tjatat om i evigheter att jag ska få till. Dock har jag nu bestämt mig för att sätta upp en lång tavellist istället. Där vi kan ställa tavlor i olika storlekar efter tycke och smak, som vi också lätt kan byta ut när vi har tröttnat.

 

 

 

 

 

 

Den lilla svarta gav den nya mattan 10/10 tassar, hon älskar allt mjukt och gosigt att lägga sig på, älskade Ebba.

 

Mattan hittar ni här, och jag passade på att köpa den när jag fick en rabattkod på 40% så den kostade inte mer än dryga tusenlappen, kap! Vitgrå/grå är min i färgerna, men finns även i fler färger.

(Vitgrå/grå finns i storleken mindre 160×230 här, den har vi i gästrummet).

 

Tyvärr ingen kod att erbjuda er på just denna matta för er som är sugna, men kolla era personliga erbjudanden ni som är medlemmar, man får ju titt som tätt tycker jag.

Men en annat fint erbjudande (som bara gäller idag t.o.m midnatt) hittar ni här.

 

 

Med det önskar jag trevlig kväll!

Kram

 

 

Adlinks

9
3 Comments
 • ✫Fru Eriksson
  juli 2, 2016

  Waoooo så snyggt & söt liten Ebba ❤️ …
  /Nospuss!

 • Marit
  november 20, 2016

  Har hittat din blogg nu i två omgångar när jag googlat efter inrednings inspiration. Soffklädsel och Ellos matta Tanger 🙂 Så med inspiration från dels din bild så sydde jag en ny klädsel till soffan i linnetyg och nu klickade jag hem mattan. Vilken beställde du gråvit eller beigebrun?

 • Jacob
  september 9, 2017

  Upplever du att den luddar mycket?
  Mvh JK

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.