SUNNY SUNDAY!

söndag, april 10, 2016 0 6

 

 

 

 

Älskar att vakna upp till soool!

Ännu en strålande vacker dag får vi denna helg, igår var ju bara så lovely.

Barnen leker med en kompis i morgonsolen på altanen, de har släpat ut en hel hög med leksaker, filtar och kuddar, så himla mysigt.

 

 

 

 

 

 

Där i hörnet står den, Le fruits de Mer, inramad och klar. I väntan på att få komma upp på väggen i köket.

Det där vet jag iofs av erfarenhet att det kan ta tid, lång tid. För går det inte väldigt fort när jag gör nåt, så går det väldigt långsamt haha. Men det är gött att känna lite på hur man vill ha det.

 

 

 

 

 

Sänggaveln, den jag får mest frågor om (förutom Ivar-skåpet) här på bloggen. Plättlätt att göra själv för den som har en stund över. Spånskiva, skumplast, vadd, tyg, nitar, häftpistol & hammare är det som behövs. Och en gnutta tålamod i värsta fall.

 

 

Nu ska jag få i barnen något litet lätt mellanmål här, innan vi cyklar iväg till dansen. Sen står fixa trädgårdslandet på min to do-list denna dag. Sambon jobbar så det är jag som får röra i grytorna idag också, attans att man ska behöva få slita så hehe 😉

Igår var en vän här med sina kids, och medan barnen stökade runt både inne och ute surplade vi  prosecco i solen, underbart!

 

 

Ha en fab dag mina vänner, puss!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.