BLÄNDANDE BLOCKFÄRGER

måndag, april 11, 2016 0 3

 

tumblr_lxbagli7Vd1qfrtudo1_1280

 

 

Mer färg åt folket!

Se så fint det är med klara starka blockfärger, man blir ju så glad av färg. Tycker jag iaf!

 

Denna härliga bild och massor med fin inspiration om olika modetrender hittade jag hos Nelly, och jag skulle gärna bära hela outfiten. Perfekt till sommarpartyt.

Gärna med en något mer gyllene tom på huden än jag har nu hehe..

 

Apropå just den tonen btw så var jag lite oförsiktigt i helgens starka vårsol så jag fick en liten blossande näsa minsann, aja baja mig. Inte så det känns direkt men ändå lite solsvedd. Till Italien får solkrämen åka med för det kan ju vara riktigt varmt och soligt där (om vi har tur skulle jag säga 🙂 )

 

 

Nu ska jag hoppa ner bredvid mannen i soffan framför Bonde söker fru.

Hoppas ni haft en finfin måndag!

Kram

 

 

Adlink

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.