ATT HA BLIVIT 34

måndag, december 7, 2015 11 4

 

 

 

Den 3:e december blev jag 34 år.

Det brydde jag mig inte så mycket om just då, där bland lakan från tvätteriet i Alingsås på Sahlgrenska..

Brukar inte fira min födelsedag så märkvärdigt ändå, inte så noga tycker jag, men alltid kul med en gnutta uppvaktning.

Mest glad blir jag för fina hälsingar via brev (bästa!), mail, mess och Facebook 🙂

 

 

Blommor & nya fårskinnstofflor från J (mina andra hade ingen botten kvar haha), perfekt present.

Sen kommer jag väl få nåt av mor & far, man är ju fortfarande deras lilla flicka såklart, men kalas orkar jag inte med.

 

Hur som, 34 sägs vara den ålder då man mår allra bäst enligt senaste undersökning. Det låter ju himla trevligt, även om det började sådär får jag säga, men jag får hoppas på resten av detta året! 🙂

 

 

Idag är sista dagen jag ska vara hemma från jobbet har jag bestämt, imorgon drar jag igång igen. Ska göra det bästa av denna dag och gå ut i det vackra (äntligen!) vädret med Ebba och röra på mig. Klappinslagning och lite annat mysigt ska jag också pyssla med, lite terapi så.

 

 

Hur har ni det?

Slutat blåsa & regna hos er med? Hoppas det för guuud vilket tröttsamt väder vi haft det senaste. Fast man ska nog vara glad att man inte bor i England just nu, var 6:e hus riskerar översvämning, har ni sett bilder på nyheterna? Helt galet, stackars stackars folk.

 

 

Önskar er en toppendag!

Kram

4
11 Comments
 • Ekenäsliv
  december 7, 2015

  Heeeeeeeeeej och GRATTIS sötnos <3
  Himmel vilken pärs! Hujedamig!
  Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att du får vara pigg och komma på banan igen <3

  Jag är hemma med min lillfia idag, fast egentligen var det nog mest jag som inte var så pigg… Men vi tar en skön dag och bara kommer ikapp oss själva lite… Vilar och tar det lugnt. Ska med slå in lite julklappar 🙂

  Va rädd om dig nu hjärtat!
  Varma kramar Anna

  • Catta
   december 7, 2015

   Ja hua.. men det tar inte kol på mig, jag ska bara biffs till mig lite nu under julen så ska jag nog vara helt på banan igen 🙂

   Ta hand om dig och VILA! Du behöver det, din kämpe,
   Kramisar i massor.

 • Mallansvardag
  december 7, 2015

  Skickar ett stort grattis och krya på dig ❤️
  Hoppas du får en lugn och skön vecka.
  Kram Malin

  • Catta
   december 7, 2015

   Tack going!
   Känner mig på bättringsvägen, så gott!

   Kram och detsamma till dig,
   Catta

 • Katarina
  december 7, 2015

  Hej lilla snuttan och stort grattis!
  Å jag är ledsen att säga det men 34 är nog inte den bästa åldern…
  …det måste nog 43 vara….du får alltså vända på siffrorna lite…hehe….

  Å huuuua huuua vilken pärs för dig…. å du som redan är liten som en jag vet inte vad.
  Å vad jag önskar att jag kunde dela med mig lite av min kropp till dig…;)
  Jag menar det skulle vi ju båda två vinna på…

  Nej förlåt nog skämtat… det där låter fruktansvärt.
  Fy så hemskt!
  Hoppas det fortsätter att gå åt rätt håll nu.
  Kram nu fina catta!
  Katarina

  • Catta
   december 7, 2015

   Haha, ja men då så, den som väntar på nåt gott 😉

   Ja fui fan vilken skitperiod jag haft men jag är seg liten gumma ändå. Hade gärna haft en och annat kilo till, blir det minus så blir jag en fryst räka haha.
   Och du, du får skämta så mycket du vill med mig, älskart! De säger att hoppet är det sista som lämnar människan, men för min del är det skämtet, det har jag alltid nära till, VIKTIGT!

   Kram snygging.

 • Renoveringshuset
  december 8, 2015

  Grattis i efterskott! 🙂 Fy vilka hemska dagar du haft… HOPPAS det är över nu! Vad hemskt att bli så där dålig…. 🙁

  • Catta
   december 9, 2015

   Tack snälla!
   Du är jag rätt så bra, härligt!

   Kramis

   • Catta
    december 9, 2015

    Nu.. ska det stå, haha

 • Jecka
  december 8, 2015

  Hipp hipp HURRA för dej på 34års dagen=)!!! Stort grattis:)! Hoppas veckan som kommer blir fin nu å du kryar på dej! Å att året även blir gott att vara 34:)! Låter så tufft å kämpigt du haft:(!.. Hoppas själv på att mitt 33 år blir bättre än 32, haft myki problem med hälsan, fått diagnos Chrons sjukdom.. Kände att det skulle räckt med reuma å mindre hjärtbesvär mm.. Men man får ju int välja själv;)! Så försöker fånga all bra å goda stunder:)! Å leva i nuet å med mindre stress för allt! 🙂 många kramar å sku kar över lite finsk sisu om det bövs;)! Med vänlig hälsning, jecka

  • Catta
   december 9, 2015

   Tack goa goa Jecka! Så roligt att du fortfarande kikar in hos mig!
   Nej men gud så jobbigt du har det, ledsen jag blir för din skull.. Så mycket olika problem du har och jag önskar jag kunde göra något för dig, fina du.
   Ja vi får samla de goda stunderna, hämta kraft och energi från det som ger det bäst. Prioritera att försöka må bra, livsviktigt. Den där stressen måste vi mota bort, det är mycket den som gör oss sjuka.

   Önskar dig en riktigt härlig jul, med så lite stress som möjligt, sänk kraven och ta hand om dig.

   Stor stor kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.