VITA EOS & RABATTKOD

tisdag, december 8, 2015 8 12

 

 

 

 

En fluffig fjäderdröm har flyttat in i sovrummet, jag älskar dessa EOS-lampor från VITA och har länge haft en på önskelistan. Nu slog jag till och jag hittade min hos The Sofa Store, en helt grym butik som jag upptäckt har en massa annat än bara soffor.

Bl.a soffbord & lampbord (flera snygga i marmor), sideboards, hallmöbler, mattor, lampor, kuddar och andra accessoarer till hemmet.

 

 

 

 

 

 

Jag valde storlek L på min lampa, som jag hoppades inte skulle vara för stor för vårt relativt lilla sovrum, och den blev faktiskt perfekt där tycker jag.

(Den finns i 5 storlekar och även i färgen ljusbrun).

 

 

 

 

 

 

Som ett vitt moln hänger den där ovanför sängen, och den ger ett så fint ljus när den är tänd på kvällen med, mysigt.

Nu ska bara golvet målas vitt här inne, en stor härlig matta ska in och lite små detaljer som en och annan tavla ska in i sovrummet, sen är det klart!

 

 

Är ni själva sugna på en EOS, eller någon annan lampa, så kan jag i samarbete med The Sofa Store erbjuda er en bra kampanj med 15% rabatt på alla lampor & mattor med koderna  lampor15  &  mattor15 som sträcker sig till den 20:e december, kalas!

Jag har även börjat följa @thesofastore på instagram, verkar kunna dyka upp en och annan tävling där nämligen, gillar tävlingar 😉

 

 

Kram

12

8 Comments
 • Emely
  december 8, 2015

  Underbar lampa! Tack för tipset! 🙂

  • Catta
   december 8, 2015

   Visst är den! Så lite så 😉

 • Tina
  december 8, 2015

  Så fin lampa, passar ju perfekt hos er! Har själv funderat på samma, men den minsta storleken till min hall…ska fundera lite till innan rabatten försvinner. Man får väl helt enkelt ge sig själv en julklapp;)

  • Catta
   december 8, 2015

   En fin julklapp till sig själv tycker jag, annars kan du ju alltid tipsa någon annan om din önskelista 😉

   Du har ju ett tag att fundera på 🙂
   Kram

 • Anna
  december 8, 2015

  Tittat på denna modell en längre tid. Den är verkligen vacker måste jag säga. Får ta mig en funderare nu när rabatten finns tillhands. Sedan måste jag säga att sovrummet ser riktigt läckert ut. Jag får tacka för inspirationen. Som alltid.

  • Catta
   december 8, 2015

   Ja den är verkligen jättefin, hoppas en blir din 🙂

   Tack snälla, glad jag blir!
   Kram

 • Ekenäsliv
  december 8, 2015

  Å just den lampan drömmer jag med om till våra sovrum här hemma…
  Den är magisk!!
  Mår du lite bättre idag?
  Kraaaaam Anna

  • Catta
   december 8, 2015

   Visst är den ljuvlig, tycker du kan unna dig en going!
   Har jobbar idag för första gången på snart två veckor, gick bra men man är ju lite risig än..

   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.