MINA LAMMSKINN

söndag, oktober 11, 2015 3 13

 

 

 

Lite då och då får jag frågor om vart mina pälsiga fällar kommer ifrån så det tänkte jag svara på. Det är långhårigt & krulligt lammskinn från Tibet, så mjukt och gosigt så det är inte klokt.

De finns att köpa här, i flera olika färger.

(Obs, Ellos rabattkoder brukar gälla på dessa, jag fick 40% på mina)

 

 

 

 

 

God kväll söndag!

 

 

Har ni haft en fin helg?

Hoppas det.

Vi var hos vännerna Johanna & Andreas i stan igår och blev bjudna på god middag i deras nya fina hus. Eller huset är inte nytt precis, ca 30-tal tror jag, men de flyttade in precis innan sommaren. Och vilket hus.. Om man kan bli grön av avund så blev jag nog det igår, åååååh vad flott det var!

Vet inte om jag hade gjort någonting annorlunda om jag själv hade renoverat ett liknande hus, så jäkla smakfullt, snyggt och genomtänkt.

Vitvaxad fiskbensparkett och olika plankgolv på de två ”huvudplanen”, stora härliga ljusa marmorskivor i köket, ljust ljust grå på väggarna, lite mörkare i sovrummet, alla möbler så snygga, badrummen.. ja ni fattar att jag typ smällde av.

Sen vinden.. vilken skatt. Med spännande trappa upp, balkar och fritt ända upp till nock. Och med ett litet tapetserat rum längst bort, ett framtida projekt som de sa..

Om jag önskar att jag ägde något liknande? Oh ja.

 

Så roligt det där ändå, här både bloggar man om -och läser bloggar om inredning och så kommer man hem till sina vänner och så har de det kanske allra finast och mest inspirerande. Varför bloggar inte de då tänker jag.. Nä, man är olika och alla är helt enkelt inte lika ivriga på att synas och/eller inspirera 😉

 

Nästa gång ska jag fråga om jag kan få ta lite bilder och visa er, var liksom inte läge igår. När vi hade fullt upp att umgås, babbla, äta och inte minst mysa med deras lilla nytillskott som bara var det sötaste jag sett, lilla Stella.

En mysig kväll hade vi hur som helst, och vet ni vad, jag körde i mörker för allra första gången när vi körde hem. Det är sant! Hann ju aldrig ens övningsköra i mörker, det var ju vår och kvällarna var ganska ljusa.. Så lite läskigt var det allt, var helt slut när jag kom hem efter all koncentration haha.

Men det gick ju fint som snus.

 

 

Idag, har vi bara slappat, och rensat i förråden.. kul.

 

Fortsatt fin kväll fina ni, kram.

13
3 Comments
 • Sandrah
  oktober 12, 2015

  De är så fina ?
  Tack så mycket för att du bille svara
  Kram Sandrah

  • Catta
   oktober 12, 2015

   Så lite så snygging 😉
   Kram

 • Emely
  oktober 13, 2015

  Tack för tipset! 🙂

  Och krya på dig! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.