BJÖRNBÄR & CHIA-SMOOTHIE

lördag, oktober 10, 2015 3 5

 

 

 

Lite mumsigt mellanmål innan jag ska iväg in till stan och hämta familjen, måste fylla på med lite energi om jag ska sitta bakom ratten 😉

När mamma passade Ebba när vi var i Grekland var hon mycket hos oss (närmare jobbet) och på hundpromenaderna plockade hon massvis med björnbär och proppade vår frys full med. Hur gulligt?

Det är ju supergott och supernyttigt och helt perfekt till smoothies, som vi gillar så mycket här hemma. (Finns i mängder ute nu så ut och plocka med er!). I denna har jag ca 1,5 dl björnbär, knappt 1 dl mjölk, knappt 1 dl naturell yoghurt och 1,5 tsk chiafrön. Syrligt och väldigt gott, vill man söta lite kan man ha i lite honung eller så.

 

 

 

Finncrisp med Kalles randiga och skivat ägg, fi fasen vad gott, love it!

 

 

Nä nu måste jag ta lilla Ebba på ännu en prommis, hon ska vara ensam några timmar då vi ska till vänner i stan. Sen ska jag hinna slänga på mig fejset och något anständigt 😉

Har hunnit vila ett par timmar här så jag hoppas jag ska känna mig pigg hela kvällen.

 

 

Kram

5
3 Comments
 • home2tiny
  oktober 11, 2015

  Smoothie i alla former är bara så gott. Hoppas verkligen att du känner dig piggare vännen och att du orkar hänga med nästa helg. Du har sett mitt mail hoppas jag. Ska bli så vansinnigt kul att träffas. Ta hand om dig. Kramisar Tina

 • Helen
  oktober 11, 2015

  Mysiga bilder, älskar den brickan. Blev så lessen när inte Hemtex hade den kvar. Kram

 • Eva
  oktober 11, 2015

  Ser himla läckert och gott ut. 🙂

  Häromkring växer det mängder med björnbär. Så jag ska nog ta en runda och plocka hem lite jag med.

  Hoppas du får en fin kväll.

  Kram Eva

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.