NÅGOT BLÅTT

måndag, oktober 12, 2015 2 6

Marinblått

 

Sjal vänster

Väska

Sjal höger

Necessär vänster

Necessär mitten

Necessär höger

 

Galet fina väsknyheter från DAY, i mörkt blå sammet, bara så jäkla snyggt!

Tycker priserna på det märket är riktigt bra dessutom. Necessären från Marc By Marc Jacobs är också lite kul tycker jag, påminner om en gammal tapet min morfar haft i ett badrum haha, och det passar ju egentligen bra för produkten.

Föll för de två sjalarna med, tjusiga och en färgkombo jag gillar.

 

 

 

God kväll!

 

 

Måndag och ny vecka, det går undan som tusan tycker jag, snart halva oktober avklarad. Hänger inte riktigt med.

Tusen tack för alla omtänksamma rader ni skrivit om min hälsa, och för att ni delar med er av er själva, ni är så förbaskat fina! Ska svara på varenda kommentar, lovar. Det försöker jag alltid att göra, men ni vet, man hinner inte alltid..

Jag mår fortfarande lite sisådär alltså, läkarbesök är inbokat så vi får ta nya prover och så (gör ju det relativt ofta).

 

 

Nu önskar jag fin kväll för nu måste jag kila ut och hämta in mina små kottar som är ute och busar med grannbarnen.

 

 

Kram kram

6
2 Comments
 • Fredrika
  oktober 12, 2015

  Heej vännen!
  Hur mår du? Hoppas du känner dig bättre och fick bukt med ögonen. Lät i alla fall som du kunde koppla av lite och ha en trevlig lördag hos dina vänner. Som för övrig lät som de bodde i ett riktigt snygg-hus!
  Det här bloggevenet?? Var? När? Hur? Nu fick jag verkligen sota för att jag varit jättedålig på att läsa bloggar senaste tiden. Hade helt missat det här för hade så gärna velat åkt. Sist hade jag jättekul och tror nog det här bli minst lika kul. Åhh så trött jag blev på mig själv nu…

  Hoppas du haft en bra start på veckan, kramar!!

 • carola
  oktober 13, 2015

  men sååå mycket fint!! som alltid hos dig! 🙂
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.