INRAMAT

tisdag, augusti 11, 2015 6 10

 

 

 

Har länge varit på jakt efter snygga ramar i trä, tunna enkla eleganta. Jättesvårt tycker jag, men så fick jag syn på den här snygga! Från danska Ferm Living.

Hade ett print hemma som jag satte i på prov, men ska nog leta efter något annat. Gärna ett Göteborgsmotiv. Så om ni har tips om det blir jag superglad!! (50×70 och helst svartvitt).

Sen ska den inte heller hänga här i köket (tror jag), utan i sovrummet.

 

 

 

 

Ramen är i ek och jag hittade den här, köpte även en ljus i lönn (här). Tanken är att det äntligen även ska hamna en tavla ovanför soffan i vardagsrummet, så himla kalt på väggen där..

 

 

 

 

 

Hej vänner!

 

 

Jäääsp vad trött jag är, segstartad jobbmåndag kan man säga. Kan ha liiite med att göra att jag prompt var tvungen att se klart på serien vi följt det senaste, la mig typ 00:40.. Somnade iofs 4 ggr under kvällen haha, vaknade med en chock liksom och bara –Va va, vad har hänt!! Så trots att det var galet spännande så lyckades jag däcka lite 😉

Serien heter The Fall btw, en psykologisk thriller med coola Gillian Andersson (som typ ser yngre ut nu än i X-files??), och ”Mr Grey” Jamie Dornan. Skitbra, se den!!

Finns två säsonger.

 

 

Hoppas ni har en fin kväll goingar, nu blir det en sväng till kylskåpet och gräva lite 😉

Kram!

 

10
6 Comments
 • roomofkarma
  augusti 12, 2015

  Snyggt snyggt snyggt!! Hittar alltid en massa bra shoppingtips inne hos dig, gillar. Den ljusa ramen vill jag köpa. Skall bara klura ut vad som skall ramas in i det måttet. Men något skall jag väl få till, haha.

  Ha en fin dag vännen!
  Kram Carola

  • Catta
   augusti 12, 2015

   Tack! Vad kul att du gillar saker jag tipsar om, det är ju det man hoppas på 🙂 Ska bli kul att se vad du hittar att rama in, så kanske jag apar efter 😉

   Kram!

  • Catta
   augusti 12, 2015

   Åh, den var ju helt fantastisk!! Tyvärr behöver jag en som är 70 på höjden och inte bredden.. 🙁 Men den kanske kan hamna i en annan ram här hemma 😉

   Tusen tack för tips!
   Kram

 • Maria
  augusti 12, 2015

  Den här har du säkert redan sett, och är kanske lite ”vanlig” i stuket med tanke på Ehrenstråhles kartor och byggander som poppat upp överallt – men ändå!
  http://www.rum21.se/sv/artiklar/goteborg-landmarks-poster.html

  Gillade postern (foto) du visade för ett tag sedan Take it one step at a time – Var kan man få tag på en sådan?

  /Maria

 • Linda
  augusti 13, 2015

  Desenio.se har en karta över Göteborg från 1888 som jag tycker är fin.
  Har nyligen hittat till din blogg (via några av mina favoritbloggar) och jag kommer att fortsätta läsa den. Du har väldigt god smak både vad gäller inredning och kläder. Och så är det lite extra kul att läsa en blogg från gbg-trakten…. Jag har inte hittat så många andra bra härifrån…. 🙂 // Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.