VILL HA MER AV DET HÄR

onsdag, augusti 12, 2015 1 5

 

 

 

Vanligtvis vid den här tiden brukar jag vara höstsugen.. jag älskar verkligen hösten.. men i år är jag inte redo för den än på länge känns det som. Vill inte vara igång med jobb, föris och annat. Näe, jag vill hänga på en klippa i ett par månader till, fiska krabbor i solen med mina älskade små, J, och bara chilla liksom.

Har en lite vemodig känsla i kroppen, som jag tror handlar om att tiden går så fort, och nästa gång det är sommar och semester så är barnen ett år äldre.. och det vill jag inte. Jag vill stanna kvar här och nu, med en 3 & 5-åring ett bra tag till, ljuvliga som de är.

De kommer iofs alltid vara ljuvliga, men inte lika små..

 

Men än är inte sommaren slut, och imorgon är vi lediga, då ska vi åka till Stråvalla jag och barnen. En vän till mig har hyrt hus där nere, som hon har nu när hon är ”hemma” från NYC ett par månader.

Ska bli spännande att köra såpass långt själv för första gången sedan jag tog mitt körkort, hoppas barnen är lugna och fina i bilen 😉

 

 

Ta hand om er så ses vi imorgon igen, kram.

5
1 Comment
  • Ulrica
    augusti 13, 2015

    Vet hur du känner :). Idag var min son här på jobbet och fixade lite med vårt larmsystem, drog kablar och liknande.. och det känns lite i mammahjärtat när min minsta prins kommer i arbetskläder.. när slutade han på dagis liksom?!?!

    Men jag försöker njuta av båda mina vuxna barn så mycket som jag tillåts och tar vara på de stunderna varmt!

    KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.