PACKAR FÖR STRANDEN

fredag, juli 17, 2015 1 5

 

En häromdagens i tunika shoppad på Hönö, jeans & solisar hm, skor Rizzo.

 

 

Godmorgon soliga fredag!

 

 

Äntligen har det mojnat, efter flera dagar med blåst. Idag ska vi ha det skönt på stranden, inte frysa, bara bada & fiska krabbor i timmar..

Vi packar kylväskan med massa gott och styr vår kos mot Hästeviksbadet.

 

Pappan i huset sover, har jobbat natt. Han har nytt jobb, och ingen semester denna sommar.

Å ena sidan känner jag mig helt knäckt, å andra sidan själaglad åt att han kommer vara ledig alla helger framöver. Förstår ni, ALLA helger! (Bortsett från eventuella frivilliga extrapass) Hur lyxigt är inte det då, vi som i princip aldrig har varit lediga ens en hel storhelg som jul, nyår, påsk, eller midsommar tillsammans, och nu har vi alla. Nu är det vår tur att få vara tillsammans lika mycket som de flesta andra familjer, vi som annars har gått om varann här hemma, en hejdå-kyss i dörren medans andra laddar för fredagsmys etc.. Äntligen ska vi kunna planera våra helger med vänner och familj, och de kommer räcka för alla, eftersom ingen försvinner för jobb.

Lyckan är total.

 

 

Ikväll ska jag ut på stan och äta med min vän Caroline, ska bli mysigt.

 

Vad har ni för helgplaner?

Kram

5
1 Comment
 • Ulrica
  juli 17, 2015

  Men åh så lyxigt att få ha mannen hemma på riktigt framöver :).
  Lycka!!

  Ikväll ska jag till Linda på tjejmiddag med bubbel så morgondagen spenderar jag nog i soffhörnet med TV-serier och en tjock filt *S*. Om vädret ser lovande ut så har jag lovat att följa med mina föräldrar ett par nätter på äventyr i husbilen på söndag så det var min helg :). Längtar till nästa helg, jag, för då kommer min älskling hem!

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.