ONE STEP AT A TIME

lördag, juli 18, 2015 3 17

 

 

 

Fotoart by Therese Birkeland.

 

Äntligen har detta fina fotoprint kommit upp på en av väggarna här hemma, så himla förtjust i det. Har haft det liggandes alldeles för länge, men så fick jag tummen ur och köpt mig en passande ram.

(Passpartoun döljer en gnutta av printet)

Det är min kära vän Therese Birkeland som fotat denna vackra trappa (tyvärr speglas min runda spegel i bilden, den hör alltså inte dit 😉 ).

Sen älskar jag budskapet med, One Step At A Time.., ligger så mycket i det.

 

Therese är som jag uppvuxen på Hönö men bor numera med sin kärlek i Norge i ett underbart hus som de renoverar så galet fint. Är ni nyfikna så kan ni spana in hennes grymma instagramkonto @therese_birkeland.

 

 

Kruka Svenskt Tenn // Vas Skrufs Glasbruk // Mässingdetaljer loppis

 

Vill ha en tavla till där ovanför blå skåpet, kanske en förstoring av barnen i svartvitt eller så, eller någon av de här fina från Newport. Eller den här coola. En lampa på mässingsfot skall hamna där med så småningom, har hittat en jättefin, inte alltför dyr som jag tror ska passa fint.

Skåpet är som jag berättat två stycken ihopskruvade IVAR från IKEA, som jag målat utan att slipa och grundmåla, därav lite ”ruffig” yta. Benen är spraymålade i mässing, även de från IKEA och heter CAPITA (16cm).

 

 

 

 

 

Godmorgon lördag!

 

 

Lite småbakis idag, var ute och åt & drack vin med två snygga tjejer igår. Började med ett glas på Bar Himmel och gick sedan några trappsteg ner till Toso där vi åt lite smårätter av deras underbara asiatiska meny.

Jag åkte hem hyfsat tidigt, strax innan 23, (så jag inte missar dagen idag pga tung betongkeps..) medan Caroline & Ida svirade vidare.

 

Nu ska vi strax åka in till svärmor i stan, och förhoppningsvis blir det en liten shoppingtur för mig och darling på stan 🙂

 

Fin dag till er!

Kramis

17
3 Comments
 • Therese
  juli 18, 2015

  Tack för fina ord vännen..

  Där passade den perfekt!!!

  Kram

 • Anna
  juli 22, 2015

  Åh jag blev också kär i fotoprintet 🙂 går det att köpa någonstans?

  Tack för en fin blogg / anna

 • Sandra
  april 15, 2018

  Hej så fin blåfärg du målat ditt (Ivar?) skåp med. Kommer du ihåg märke och färgkod?

  Hälsning från en som ska måla skåp i hall😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.