HÅRBOTTAGNING MED IPL LASER

måndag, februari 16, 2015 5 1

4538505

 

 

Jag älskar LET`S DEAL!

 

Nu ska rakning bli ett minne blott, jag har nämligen köpt laserbehandling för permanent hårborttagning av hår på underbenen och bikinilinjen, med 83% rabatt, tjohoo!

Jag har testat detta en gång förut, fast bara en behandling och man behöver många fler för att allt hår ska försvinna (måste vara i rätt växtfas), och det är dyrt utan rabatt kan jag lova. Därför är jag överlycklig att jag hittade denna dealen och att det ligger i Göteborg!! Hatar att raka mig och hålla på, jag har ju inga fjun direkt, relativt mörk som jag är 😉 Så nu jäklar ska jag bränna bort de små jävl..na.

Är ni medlemmar där? Annars rekommenderar jag det, man kan få hur bra deals som helst på allt mellan himmel och jord. Resor, upplevelser, inredning, skönhetsvård, mode, tjänster mm mm..

 

Är ni intresserade av just dealen jag köpt så hittar ni den här. och just denna kliniken ligger i Göteborg.

(Man kan välja vilken stad man vill hitta deals i).

 

Ett litet måndagstips!

Kram

1
5 Comments
 • Suss - Hemma på Sjuan
  februari 16, 2015

  Skulle jag också behöva… Mannen min hittar också lite fynd där 😉 Kram Suss

  • Catta
   februari 16, 2015

   Tänk så skönt att slippa stubb! Armhålorna skulle jag oxå vilja ta, men det får bli vid ett annat tillfälle..

 • helenas enkla vardag
  februari 16, 2015

  Den har jag inte hittat men däremot Groupon och camprade, men har inte skagit till ännu. Min lilla O vill så gärna ta bort hår på armarna. Tyvärr är de inte så mörka och har jag förstått rätt så går det inte att ta bort då?!
  Kram helena

  • Catta
   februari 16, 2015

   Så ljus hud som möjligt med så mörka hår som möjligt är ju det bästa då lasern går på mörkt pigment. Man får alltså inte vara solbränd eller ha för mörk hud, då kan man bränna huden istället. Sen tror jag att det kan funka även om man inte har jättemörka hår, typ lite askton. Ring och fråga, eller gå på konsultation hos en klinik.

   Sen tror jag det finns andra metoder för dem med ljusare hår, typ nån gel?
   Hör er för!
   Kram

 • Fru Vardag
  februari 16, 2015

  men åh! Vilket bra tips. Bor dock en bra bit från Gbg;). Jag har faktiskt gjort det tidigare och precis som du skriver så är det inte billigt alls;). Fast resultatet är fantastiskt. Kan också tänka mig ben och bikini för jag är inte ljus jag heller;). Fin kväll. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.