FIN FÖRVARING

tisdag, februari 17, 2015 5 2

SAMSUNG CSC

 

 

Ett tips för den som söker fin förvaring är att spana in Indiska, de har många fina boxar i sitt vårsortiment, som denna blåvita jag köpte till Inez.

Finns i flera olika mönster och storlekar 🙂

 

 

Hej på er!

 

 

Allt bra?

Själv känner jag mig så vansinnigt less på denna råa kyla vi har här i Götet, jag vill ha värme och soool!!

Det är fruktansvärt när man cyklar på morgonen och hela ansiktet liksom stelnar till is i vinden, så när jag kommer till jobbet och ska säga god morgon med ett leende så ser det mest ut som att jag grinar illa 😉 Eller nyss plastikopererat mig och fäst skinnet i nacken, ingen mimik alls haha.

Sen när man tinat och fått i sig ett par koppar kaffe så känns det väl ändå helt ok, även om man hellre vill ligga kvar i sängen dessa dagar..

Jag har iaf. bokat in första tiden av laserbehandlingen, så på fredag är det dags att bränna barr! Det som är så himla bra med detta med är att man behöver inte spara ut håret, utan man ska vara relativt nyrakad, vilket känns trevligare än att komma med lurviga legs och så 😉

 

 

Vill också passa på att tipsa om att Boozt har upp till 25% på utvalda nyheter, klicka här eller på bilden under så hittar ni dit 🙂

 

 

Boozt 25

 

 

Kram på er!

2
5 Comments
 • Annika
  februari 17, 2015

  Riktigt snygga förvaringsboxar. Dem kan man inte ha för många av. Spännande med laserbehandlingen. Så skönt att slippa raka sig sedan, behövs det fler än en behandling för att det ska vara 100%?

  Fin blogg du har förresten. Måste lägga ett litet bokmärke så jag hittar hit igen. Ha en fin kväll. Kram Annika

  • Catta
   februari 17, 2015

   Hej och välkommen hit!

   Ja, det behövs flera behandlingar, i dealen jag köpte är det 6 (på samma område av kroppen alltså). En del blir av med allt på några få gånger, en del behöver göra många fler. Beror på hårets växtfas, finns tre olika växtfaser.

   Kul att du gillar bloggen, tack!
   Kram

 • Nina
  februari 17, 2015

  Älskar kartonglådor, plåtburkar, hattaskar. Allt sådant! Visste inte att Indiska hade dock. Och jag säger detsamma; nice blog, mycket variation!

  • Catta
   februari 17, 2015

   Jag med, älskar allt sånt!

   Tack snälla 🙂
   Kram

 • annorlunda underbara
  februari 18, 2015

  Oh laser, borde jag fortsätta med. Har gått en 5-6 gånger, tog under armarna samt bikinilinjen…jävlar vad ont det gör..men bara att bita ihop. Det är ok som det är nu men kunde varit bättre;-)
  Kram J

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.