EN DAGENS & EN VINNARE

tisdag, februari 24, 2015 9 2

SAMSUNG CSC

 

 

Innan lasern i fredags hann jag ta ett skutt in på Gina Tricot Kungsgatan & hittade denna fina Hanna knitted jacket (verkar inte finnas just den kulören jag har på nätet). Enkel, skön och snygg, precis som jag gillar.

(Byxor i fuskskinn från H&M (gamla) & skor köpta på Century 21 i New York).

Hittade ett par till plagg, men det tar vi en annan gång 🙂

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Lite svårt att se när jag inte har något dagsljus att fota i, men färgen är ljusbeige med en gnutta ljusgrått i tycker jag.

 

 

God kväll!

 

 

Barnen sitter i badkaret och plaskar i skrivande stund, de leker för fullt med en massa plastdjur och annat. Inez var typ täckt av smältost efter middagen som bestod av hemmagjorda hamburgare, så ett rejält bad var tvunget. Hon fullkomligt älskar att kladda den ungen., tur att jag har en redigbyxa till son som jämnar ut det ”jobbiga” haha 😉

 

Ska fiska upp dem här nu, och försöka natta de små godingarna.

 

Men innan jag gör det så ska jag presentera vinnaren av den fina Strehög-mattan, och det blev Emma Alexandersson som blev den lycklige, så stort grattis till dig!

Maila mig din adress så ska du få paket 🙂

 

Kram kram!

2
9 Comments
 • helenas enkla vardag
  februari 24, 2015

  Jäklars så snygg du är, kvinna!!!! Jag har nog dom byxorna tror jag, supersköna! vad tyckte du om den outleten? Vet du något om den den som ligger utanför Manhattan Woodburry? Har du hört att man som turist skulle kunna få tillbaka den extra avgiften som läggs på på allt du köper i NY?
  Kram Helena

  • Catta
   februari 25, 2015

   Tack going!
   Helt ok där, lite rörigt men massor av märkesgrejer till bra priser 🙂
   Nej den känner jag inte till, inte heller det där med att kunna få tillbaka avgiften, hur då?
   Kram

 • Hem & Trevligheter
  februari 24, 2015

  Snygg jacka/cardigan! Kikade in i Gina Tricots webbshop och jädrans vad mycket fint de har fått in.

  Kram Linda

 • Fredrika
  februari 24, 2015

  Wow!! Snygga kvinna! Och den koftan/jackan var superfin! Så mycket fint finns det ju nu i butikerna, livsfarligt att ge sig ute på stan:) Och apropå det så blev jag nyfiken på lindex träningsbyxor när du visade dem för inte så längesedan. Ska jag nu träna ska jag väl göra det med stil…haha!

  Kram fina du!!

 • Anita
  februari 24, 2015

  Snygg outfit! Jag har samma kofta i grått från höstens Ginakollektion. Den är så himla skön. Kram Anita

 • Eva
  februari 24, 2015

  Så snygg jacka! 🙂
  Är den 100% bomull? Eller vad är det för material?
  Kram Eva

  • Catta
   februari 25, 2015

   Tack, japp 100% bomull, jätteskön!
   Kram

 • Renoveringshuset
  februari 25, 2015

  Vilka läckra träningstights du fyndat! Liljorna var ju helt underbara.. och så snyggt mot den gråa väggen! ♥

 • LIFESTYLE & INTERIOR by Sessan
  februari 25, 2015

  GALET snygg är du & den där jackan var en dröm alltså <3

  God kväll till dig

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.