LAPTOPFODRAL DAY

torsdag, januari 15, 2015 2 2

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Äntligen har jag skaffat mig ett fodral till datorn, har faktiskt inte ägt något innan men när jag såg detta superfina från DAY Birger et Mikkelsen för halva priset så slog jag till.

Finns i färgerna birch & svart och jag hittade dem här. Finns även för Ipad, här.

 

 

Hej i rusket!

 

 

Riktigt jäkla skitväder ute, blåser och regnar, va f*n är det frågan om (ursäkta men nu har jag tröttnat på Gbg-väder). Antingen vill vi ha massor med snö, eller så kan våren lika gärna sätta fart och komma hit, det här är ju bara sååå segt..

Så vad hittar vi på denna lediga dag? Bygger lego, spelar en massa spel, kollar på tv & i skrivande stund bygger barnen en stor koja i v-rummet under matbordet.  De verkar tycka det är ok med en innedag ändå, de har varit så himla gulliga och lekt rollspel, någotde gör ofta. Inez är mamma och Valentin lilla sonen haha. -”Mamma får jag gå till badhuset idag?”, och liknande kommentarer hör jag när de leker bakom stängt dörr. -Får jag ha Ipaden? osv..

Fast Inez är ganska sträng mamma och det blir ingen Ipad för lille Valentin, sedan tröstar hon honom när han blir ledsen, haha jag dör så söta 🙂

 

SAMSUNG CSC

 

Amaryllisblomma.

 

Hoppas ni har en fin torsdag!

(Och förhoppningsvis finare väder i övriga landet).

 

Kram

2
2 Comments
 • Ulrica
  januari 15, 2015

  Superfint fodral!!
  Jag letar med ljus och lykta efter ett fodral som är tvådelat så jag kan ha både dator och iPad i samma, men jag har inte hittat något bra än :).

  Här ruskar det också, både ute och inne.. sonen och sambon är sjuka och sängliggande och jag börjar känna av något elände i kroppen men jag kämpar emot så länge jag kan, och ute regnar det just nu vilket i alla fall är bra för då kanske det glashala istäcket försvinner bort.

  Jag passar på att redan nu önska dig en toppenhelg!
  KRAM <3

 • Renoveringshuset
  januari 16, 2015

  Jaa, barn är härliga – för det mesta… 😉 Här hade vi snöstorm igår… ut och skotta igen då! 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.