Söndagsbilder: TV-bänken

söndag, augusti 18, 2013 7 0

  

Att måla eller inte måla.


Då var det dags för första söndagsbilden efter Fabrikens sommaruppehåll, kul 🙂
Första torsdagstemat (recycling), missade jag, hade inte tid helt enkelt.
Hakar på nästa vecka istället =)

  

Idag visar jag vår TV-bänk, ett gammalt Blocketfynd som först hade ben och fungerade förvaring i mitt ”skaparrum”. J kom på den briljanta idén att kapa av benen så den passade som just TV-möbel istället.

  

Jag funderar på om jag ska gå över den med ett lager vit färg, den upplevs nämligen någon cremevit i sin ton nu, det gillar inte jag. Snickeridetaljerna var från början guldfärgade men jag gav dem en omgång med grå hobbyfärg på dessa ställen.
Vad tror ni, skulle det bli finare med hela möbeln i vitaste vitt?

  

TV:n är ju en annan historia, jag avskyr egentligen elektronikprylar, synligt alltså.
Tur att det finns bättre alternativ idag, i form av vita led-apparater, en sån står på inköpslistan. Upp på väggen ska den med, så man slipper den där onödiga plastfoten.

  

Ha en skön söndag!

Kika in på Fabriken för fler söndagsbilder.

  
  

0
7 Comments
 • Linda
  augusti 18, 2013

  Jättefin tv-bänk och jag tror att det kommer bli superfin i vitaste vitt.

  Kram på bästa du!
  /Linda

 • Lina
  augusti 18, 2013

  Vitt är alltid fint. Men jag tycker om din bänk så med lite avnött färg. Härligt använd liksom.

 • Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar)
  augusti 18, 2013

  Den är jättefin!
  Mitt tips är att kolla vad annat vitt i rummet har för vit färg…
  Jag tycker det är finast med vitaste vitt! Men i vårt kök/vardagsrum är det antingen nästan äggskal eller ljuuuus grått. Så störande med alla dessa nyanser..

  Sv: Korgarna är köpta på ZBH sida, deras webshop. Rea där nu, så skynda fynda 😉

  KRAM!

 • Home2tiny
  augusti 18, 2013

  Blev verkligen kär i Hönö o vi kommer tillbaka. Tullhuset wow vilken mat, högsta betyg, sen att utsikten var oslagbar gjorde inte upplevelsen sämre….Tycker det är charmigt när möbeln är lite stött o nött vilket försvinner om du målar den helvit, svårt det där, men nej jag hade behållt bänken som den är. Nästa gång hojtar jag till, hade varit så kul att gräffas IRL. Kramisar Tina

 • Hanna
  augusti 18, 2013

  Jätte fin tvbänk.
  Ha en fin vecka.
  kram
  Hanna

 • Hemma på Sjuan
  augusti 18, 2013

  Snygg möbel som den är men ibland blir man trött på det nötta tycker jag. Här håller jag på att måla flera möbler svarta 😉 Kram Suss

 • Madame Edith
  augusti 18, 2013

  Jag tycker att den är snygg som den är!

  Kram Madame Edith

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.