Kärlek till ett bord

lördag, augusti 17, 2013 6 0

   

Mastodontbordet.

 

I brist på annat visar jag mitt rejäla matbord som står i vardagsrummet.
Köpt för ca 5 år sedan, på IEMS av alla ställen. Då var det svart och det fanns tillhörande stolar med klädd sits av fuskkrokodil, de skippade vi.

  

När vi haft bordet i ca ett år fick jag för mig att det skulle bli vitt, så jag sprayade och rollade för glatta livet i mitt lilla rum av plastväggar som jag hade tejpat upp i taket.
Gravid var jag oxå, så jag fixade mask på jobbet för att inte andas in giftig färg. Så klädd i en av J´s t-shirtar, flipflops, mask för ansiktet och en regnponcho (sån man får på Liseberg när man åker flumride och sånt), gick jag in i dimman och rollade och sprayade loss med mina burkar 🙂

  

  

Idag lade jag i en av de två iläggsskivorna vi har till, blev så mycket bättre. Utan skiva är bordet 160 cm långt och varje skiva är 50 cm, så det kan bli hyfsat rejält. Tungt är det oxå, så in i norden tungt.

  

Med bägge skivor i kan man sitta minst 12 pers kring detta bord, härligt.

   

  

Önskar att det vore en liten väggsnutt till höger om ingången till v-rummet, så det slipper se ut som att man ska gå rakt in i stora skåpet. Men man kan inte få allt här i livet, särskilt inte i lilla radhuset med begränsad yta.
Tycker ändå att vi får plats med det vi önskar och behöver här inne, utan att det känns trångt och inknött.
Sen finns det möjlighet att slå ut väggen mellan vårt sovrum och vardagsrummet så man får ett stort L-format v-rum, det är det en del som gjort i området.
Har ju 3 sovrum till så det vore möjligt, om vi nu inte skaffar en knodd till då..

   

Nu ska jag fortsätta kurera mig här, har nämligen gått och blivit knallförkyld, skit skit och skit säger jag om det.

    

Fin lördag på er!

   
  

0
6 Comments
 • Linda
  augusti 17, 2013

  Fint!

  Krya på dig fina du!
  Kram Linda

 • Vita huset 28
  augusti 17, 2013

  Fint bord förstår att du har kärlek till de. Blev bättre med iläggsskivan ju.

  Ja allt kan man inte få i sitt hus. Då får man väl bygga nytt. Fast då är de väl nå man saknar efter nåt år iaf 🙂

  Krya på dig vännen

  kram Camilla

 • Välkommen Hem!
  augusti 17, 2013

  Jättefint ni har det och jag håller med om att det blev bättre med iläggskivan!
  Puh, blev lite smått orolig där var NI vuxna skulle få plats om ni slår ut väggen (säng i vardagsrummet??…) utifall ni skulle skaffa en liten knoddis till. Väntar med spänning på att få höra följetongen!
  Kram kram!
  Judita

 • Pia Gustafsson
  augusti 17, 2013

  Åh vad bra med ett stort bord som kan bli litet om man vill, super när man har många gäster. Vad fint ni har det. Kraaam Pia

 • Helenas enkla vardag
  augusti 17, 2013

  Perfekt med ett stort bord.. jaa man hittar alltid saker man inte är riktigt nöjd med. Men fundera först på om ni ska ha en bebis till.. Kram Helena

 • Anonymous
  augusti 17, 2013

  Så fint bord, å härligt då många ryms att sitta:)!! Krya på dej! Kram jecka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.