Rosa & brunt?

lördag, augusti 3, 2013 10 0

  

Ett desperat försök.

 

Att försöka göra det bästa av soffan.
Jag har ju tjatat i en halv evighet nu om att vi ska byta soffa, och jo, vi ska göra det. Just nu är det  mycket annat som går före, så jag tänkte göra det bästa av vår bruna (och sjukt sköna) kompis, som vi sitter i allt som oftast.
Rosa och brunt är ganska fint tänker jag.

   

  

Testar lite med att lägga den stora puderrosa kudden (Inez), och den tunna pläden i samma ton där i soffan. Blev ju rätt så bra faktiskt, men jag vill ha två av de rosa kuddarna då.. Hmm, får se om det blir ett klick på det 😉
Soffan som stått på inköpslistan länge är alltså Kivik (har nämnt det sisådär 700ggr, jag vet;), 3 vita ensits-sektioner ihop.
Brunt och rosa hade varit fint även i den, vit soffa, puderrosa kuddar tillsammans med lite mullvadsbruna i sammet kanske?
Passar ju bra ihop med Kelimmattan om inte annat.

   

  

Är ni i kuddköpartagen, och i så fall vad kör ni på för kulörer nu till hösten?

 

Nä nu ska jag skita i inredningstänket och ägna mig åt mina fina istället!

   

Kram på er 🙂

 

0
10 Comments
 • Linda
  augusti 3, 2013

  Jag tycker att det rosa är jättefint mot det bruna.

  Klickade hem helbruna kuddar från HM igår som jag tänker ha i vardagsrumssoffan i höst. Vet inte om jag bara ska lägga till dem eller om det blir de grå fodralen som får ge plats för de bruna. Hmmm… Vilka bekymmer vi har. ;0)

  Kram bästaste du!
  /Linda

  • Linda Göthberg
   augusti 3, 2013

   Ja, det är allt lite läskigt att vi är så lika med det mesta. Jag kommer vara sååå nervös den dagen det är dags att träffas live. Tänk om vi är så lika att det inte funkar alls eller om vi är så lika att jag får se mig själv fast med ditt utseende, hur man egentligen är med allt pratandet och de där små fula orden som slinker ur. Hjälp!!! ;0)

   Kraaaaaam

 • Välkommen Hem!
  augusti 3, 2013

  Finfint ju! Kör på lite mera rosa, vitt o beigebruna toner tycker jag!
  Ett hett tips: H&M Home och Ålle (så klart ;))
  Jag ska förresten kika i butiken när jag kommer tillbaks om nån vecka om vi har nåt’ puderrosa kvar!
  Kram fining!
  Judita

 • Titta in hos Thess
  augusti 3, 2013

  Jätte jätte fint med brunt och rosa !!!
  Hade mycket brunt och rosa på Ella när hon var liten,fint även på små bebisar alltså ;))
  Och vad jätte fint Inez rum blir där kommer trivas den lilla skrutt fian ;))
  Och jag kan bara hålla med,på Åhléns kan jag oxå gå huuuuur länge som helst.
  Mattan var riktigt snygg skulle kunna tänka mig det mönstret fast i kuddar …..
  Vore inte det en bra idé så säg ;)))

  Kram Thess

 • Lantligt i smultronbacken
  augusti 3, 2013

  Det blev ju bra piff det där i soffan.
  I höst blir det Marockanskt här hemma. Svart och vitt för hela slanten tillsammans med alla fällar i vitt och grått. Jag ska snart åka på ikea och köpa min efterlängtade fåtölj nu

  Kram Teres

 • H`s enkla vardag
  augusti 4, 2013

  När man har hus och barn har man alltid en lång lista på saker som måste köpas. Då är det ju bra att kunna piffa till saker som måste vänta på att bytas. Tycker också det blev bra med brunt och rosa.. Kram helena

 • Pia Gustafsson
  augusti 4, 2013

  Lite nya kuddar kan piffa till det mesta. Vad fint du gör. Jag kör lila till min bruna soffa och ska klämma till med en trollslände-kudde från H&M tror den går lite i ljust rosa. Ha det bra.. Kraaam Pia

 • Anonymous
  augusti 4, 2013

  Dom färgerna gifter sej ju med varann fint:)! Å eran soffa ser ju super mysig ut! Fint fint! Kan ju oxå vara bra att vänta med ny soffa då barnen ännu e små… Ha en fin dag! Kram jeckA

 • Linnéasgoodiebag
  augusti 4, 2013

  Åh brunt och rosa är jättefint ihop tycker jag. Jag är själv på jakt efter bruna sammetskuddar och jag tror att jag har hittat dom jag vill ha på ellos. Och jag har faktiskt spanat runt lite på rosa kuddar också:) så tummen upp säger jag:) tänk vad kul det är med kuddar:) kram från Linnéa

 • ♥ Villa Tretton ♥
  augusti 4, 2013

  Sofftankar känner jag igen, har också längtat länge efter en ny men äntligen..hoppas att du ska få en snart också..:-)

  Må så gott
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.