Promenad med morfar

lördag, augusti 3, 2013 5 0

  

God lördagsmorgon!

 

En bloggfrånvarande dag igår, jobbade nämligen 🙂

 

I förrgår var alltså moffa på besök, min moffa. Han är världens sötaste, och ängsblommorna plockade han till mig på vår promenad.
Vi promenerade ca 6-7 kilometer, kring havet, på fälten och i skogen, härligt var det!

   

  

Fick en vacker blomväxt till utsidan med 🙂

  

  

Mor & morfars kärlek står på lilla stranden och snattrar, perfekt väder för denna långpromenad fick vi, inte för varmt.
Morfar ville gärna stå uppe på bergen och beskåda havet, han bor lite inåt landet så han har inte det stora blå lika nära.

  

Vackra havrefälten, inte så vanligt att se nuförtiden, inte här kring västkusten iaf.

Nu ska jag tydligen leka med bilar med min son..

   

Önskar er en fiiin lördag!

Kram Catta

0
5 Comments
 • Välkommen Hem!
  augusti 3, 2013

  Härliga bilder och vilken fin dag ni fick! Tänk vad man uppskattar den ”äldre generationen” när man själv blivit vuxen och fått egna kottar.
  Och du, nope, virrpannan köpte inga handdukar… Får bli när jag kommit hem 🙂
  KRAM!
  Judita

 • Linda
  augusti 3, 2013

  Tänk vilken tur du har som har din morfar i livet. Tänk om jag hade fått träffa min igen och fråga om hur det var när han var liten och blev bortlämnad och vad han hade för drömmar och om livet blev som han trott eller bättre. Passa på att fråga om sådant som du just nu kanske inte tror att du vill veta för det kommer en dag när din morfars minnen av sin ungdom är guld värda.

  Kram, kram

  • Catarina Alexandersson
   augusti 3, 2013

   Ja där har jag tur, det är härligt 🙂 Jo jag frågar om mycket, de vet en del de gamle, minns hur farfar berättade om kriget och så, när han fortfarande levde. Hur det var när han var liten och var springpojk, 50 öre fick han betalt, i veckan. För det köpte han en tablettask och en Allers veckotidning 🙂 Farfar gick bort 2005, 94 år gammal. Farmor har jag aldrig mött då hon dog ung, 1969 tror jag det var, och mormor dog när jag var tre år. Har alltid saknat att ha en mormor eller farmor, hade varit så mysigt att ha. Hoppas att jag får äran att bli en en dag, då ska jag bli en riktig mysmormor/farmor 😉 Och lite fräck och knasig, tjoig och tjimmig, och hipp som bara den ;D

   Kram!

 • Hanna
  augusti 3, 2013

  fina bilder på en härlig promenad förstår jag.
  kram
  Hanna

 • Madame Edith
  augusti 3, 2013

  Detsamma till dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.