Dekorativ glaskupa

torsdag, augusti 1, 2013 5 0

  

Mer från Å.

Hade kunnat gå en hel dag på Åhlens, de har ju för katten allt, både för hem, skönhet, mode och barn. Mycket praktiskt för en småbarnsmor med tidsbrist 😉

 

Glaskupan är så enkel och fin, som grädde på moset om man vill lyfta fram en liten pryl på ett fint sett. Nu var väl inte tanken att betongäpplet skulle bo där, men får stanna tills vidare. Väldigt fint att sätta en vacker blomma i en enkel glasvas under kupan tex.

   

  

Vad äter örnar?

 

Svar: Örngott! Hehe, sorry, dålig humor här ;OD
Några sådana fick i varje fall följa med från Åhlens sist med. Tre enfärgade i ljust grå.

   

  

Idag kommer min morfar och hans kvinna på besök, tillsammans med min mor & far. Ska bli mysigt, var länge sedan vi sågs. 

 

Som alltid när man träffar morfar blir det promenad, oftast lååång sådan, denna gång i våra nya hoods här i T-landa 🙂 Vanligtvis promenerar vi i morfars marker, genom skogar och hagar. Ca 3-4 timmar brukar det bli till fots, men det har jag inte tänkt idag, skulle inte funka super med två små knattar..

 

Han är lite av en superman min morfar, 83 bast är han. Stark som en björn och jobbar ännu, mer än heltid tror jag t.o.m, med sitt lantbruk. Det är det som håller honom i trim 🙂

   

Ok, ha en bra dag nu vänner, och tack för alla fina hälsningar =))

Kram kram

0
5 Comments
 • Sara Lindström
  augusti 1, 2013

  Haha kul skämt! 😉 Direkt jag såg mattan på din blogg tänkte jag att Den ska jag ha i min nya stuga! Men tyvärr fanns den inte i Åhlens här hemma.. 🙁
  Ha en bra dag! 🙂

 • LOPPISLIV
  augusti 1, 2013

  Fint med glaskupa, själv har jag små lite runda, men en hög skulle jag också vilja ha, de är så charmiga!! Fin matta från Åhlens du hittade! Ha det nu så bra! Kram Paula

 • Lantligt i smultronbacken
  augusti 1, 2013

  Jodå jag är här. Lite mycket och svårt att hinna med allt bara känner jag.
  Jag skrattade iaf åt örnmaten, du är tokig du. Det skulle kunna vara min sjuka humor det.

  Kram Teres

 • Pia Gustafsson
  augusti 1, 2013

  Åh vad mysigt med en sån morfar… Fin glaskupa, jag har en gammal ostkupa på byrån. Kraaaam Pia

 • Välkommen Hem!
  augusti 1, 2013

  Du är för rolig du! 😀 Måste bara berätta: det blev som jag skrev, en sladd in på Ålle-parkeringen och jag hoppade ut i farten i bästa Batwoman-stil. In och upp till intedningsavdelningen… Såg de ljuvliga handdukarna. Fick ångest, vilka skulle jag ha?? Sen kom jag till kassan, med en lampskärm och några underlägg. Satte mig i bilen och då kom jag på… handdukarna!!! Vet inte om det var för min tillfälliga altzeimers eller för beslutsångesten men jag glömde ju dem helt till slut. Suck!!
  Kram o hälsa morfar!
  Judita

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.