Barnrumsinspo

måndag, februari 4, 2013 3 0

 

Lite kött på benen..

..nu när man snart ska inreda ett litet flickerum =))

 

Alla bilder från Sköna hem.


Finns ju oändligt mycket fint att inspireras av, man får nästan en överdos. Men jag tror jag vet ganska exakt hur jag vill att det ska bli, nu när lillan ännu inte kan bestämma själv 😉


Då var det måndag..

 

..och vi är ganska nyss hemkomna från Öppna Förskolan, 3,5 timma var vi där, med rekordmånga barn och föräldrar dessutom. Puh, lite mycket för en hemmasoftare som jag hihi.

Har varit knasväder här idag, mulet, regn snö och nu verkar det spricka upp och bli sol. Hoppas det för då blir det lite uteaktiviteter i eftermiddag, perfekt inför kvällen då jag är ensam om nattningen. Barn blir ju oftast skönt trötta när de får vara ute mycket. 
Det är faktiskt J´s sista nattpass på ett tag, han ska vara ledig till den 22:e feb. Vi ska nämnligen försöka få Inez att bli lite mindre beroende av sin lilla mamma på nätterna, hon är ju 1 år snart, men snuttar fortfarande på mig var och varannan timma hela nätterna igenom. 
Går ju inte att vänja av så länge man har en nattarbetare till gubbe (hon skriker så Valentin vaknar när jag försöker själv), så då får det bli så här, ta ledigt helt enkelt.

Känns lite vemodigt, men samtidigt kan mina små frimärken till pattar behöva repa sig nån gång haha, man har ju beach 2013 att tänka på ;D
Nä då, skämt åsido, men det känns lite dags att sluta med amningen nu.
Önska mig lycka till!!

Tack förresten för fina ord om min lilla vovve, det värmer, och vad kul att ni tycker om Kivik-schäslongerna! Ska bli kul att visa sen när de är på plats =))

Kram & ha en lovely monday!

0
3 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  februari 4, 2013

  Åhh, vad förnuftigt du skriver om avvänjandet. Håller tummarna för att det kommer att bli bra. Är ju rätt så kämpigt när man väl håller på och första tiden men skönt sen.

  Härligt med barnrumsinredning. Det finns så mycket fint när man bläddrar i alla dessa tidningarn men man kan verkligen tappa hakan när tex en kudde kan kosta uppåt 1000kr.
  Ska bli spännande att se hur det blir hos er. Men en sak är då säker, det kommer garanterat bli superfint

  Kram Teres

 • Mina drömmars hus
  februari 4, 2013

  Men du, vad du fyndar och hittar inspiration. Vi andra får tacka och bara njuta av fina bilder.
  Den nedersta var bara SÅÅÅÅÅÅÅ…..
  Kram
  AC

 • Emma - Från min sida sett
  februari 4, 2013

  ÅH vilka inspirerande bilder! Vi ska snart ta tag i Eliahs rum här hemma! Vi var iväg på Babysång idag, där var det också full fart, så nu är jag helt slut:)

  Ha en fin kväll!

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.