Illustration, affisch och paket

måndag, februari 4, 2013 9 0

 

Har hamstrat lite.
Beställde sötaste illustrationen av en kollegas flickvän, en urgullig ekorre som håller en ballong, så fin!
Den ska jag rama in och sätta på väggen i Inez rum sen.


 

Även den turkosa affischen ska upp i lillans rum, fint budskap.
Ja, jag har ju hamstrat lite grejer som väntar på att få komma på sin plats i hennes rum, det har inte riktigt gått att låta bli. Att vänta är inte min starka sida, vilket kan visa sig vara en nackdel. Jo, det finns gånger när jag handlat något ”för tidigt” och att jag har hunnit tröttna på det innan det kommit på plats så att säga, hmmm ska jobba med min iver lite tror jag..

 

Paketinslagning pågår!

Snart har jag inte längre en 0 resp 2-åring här hemma, utan en 1 resp 3-åring, helt galet!
Inez blir 1 år på torsdag och jag vet inte om jag är redo, shit, verkligen ingen bebis längre 🙁
Hon knallar och går, babblar som tusan och har ett ordförråd på ca 8-10 ord, kan knappt fatta att tiden går så fort. Hon är en riktig liten person nu, med en vilja av stål, gud vad hon tar för sig haha. Blir väl så som lillasyskon 🙂


Trevlig kväll!


0
9 Comments
 • Postadress Torslanda
  februari 4, 2013

  Oj så fort det går!!!!!

  Tack för fina ord om Lillis. Hon är lik sin pappa 🙂

  Ektorp är grymt skön fast lite för lantlig i stilen för vårt hus tycker jag. Det är nybyggt och mer modernt. Mkt som inte följde med från stan, sekelskifte. Kanske kan 1-sits sektionerna vara bra, har provat men tyckte de varit lite smala. Tål att tänkas på en runda till. Nu har vi två stora Fatboys

 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  februari 4, 2013

  Så fina!
  Härlig turkos färg..

  Ja visst går det FORT! Helt galet 😉
  Min nyfödda är redan 5 månader, knappast nyfödd längre 😛

  Kram

 • Lina
  februari 4, 2013

  Har du några bra tips på 1-års present? Vår lilla tjej fyller ju också 1 år på torsdag och det är inte lätt att komma på något bra. Storasyster har ju redan alla ”bra” saker och vill inte köpa dubletter av leksaker. 🙂

  • Catarina Alexandersson
   februari 4, 2013

   Nja, har väl inga supertips kanske, men vi har köpt en liten docksulky som hon kan gå med ute nu när hon börjat gå. Lite som stöd samtidigt som den är lite kul att leka med, för brorsan med för den delen 😉 Fast din stora tjej kanske redan har en sån?
   Sen har vi köpt en marackas och lite småsaker..Det är ju likadant här, storebror har ju redan allt liksom 😉

   Lycka till! Kram

  • Lina
   februari 4, 2013

   Tack! Ja, storasyster (3år och 4 mån gammal) har en dockvagn som är kul att leka med. Blir till att slå in några leksaker som storasyster tyckte var skoj som 1-åring, köpta på loppis då. Så nu återanvänder vi dem igen, klimatsmart. 🙂 Kom även på idag att jag hade köpt en spargris för ett tag sedan (även jag hamstrar när jag hittar fina grejer, gäller bara att komma ihåg det. ;)) så den får hon med.

   Kram

 • House number 11
  februari 4, 2013

  Vilka underbara bilder!
  Och njut av tiden för den går fort! Jag tycker att det var precis jag snusade lilleman i nacken, och det är elva år sedan!
  Elva!!
  Kram Jenny

 • H`s enkla vardag
  februari 4, 2013

  Härligt med födelsedagar! Min sambo fyller på torsd och jag vet inte vad jag ska köpa!
  Men visst går tiden fort, man hinner inte fatta att de snart är vuxna! Tänker på min 23 åring, vad hände liksom, likadant med 10 åringen smack säger det bara!
  Kram Helena

 • Titta in hos Thess
  februari 4, 2013

  Ja herre Gud vad fort det går,vi satt precis och tittade på kort i datorn från när våran Ella var bebis.
  Kan inte fatta,det känns ju som i går.
  Tavlan med ekorren är ju helt fantastisk :))

  Kram Thess

 • Fröken Gredelin
  februari 5, 2013

  Tänk att kunna illustrera så fint!Fantastiskt! Roligt att kunna säga att man känner (eller är bekant) med konstnären också!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.