Pippi på gult & Kivik schäslonger

söndag, februari 3, 2013 9 0

 

Lite dille på gula tulpaner =))

 

Den som väntar på nåt gott!

Vi har äntligen beställt två schäslonger till allrummet där uppe, den 11:e ska dem levereras till vårt hem, längtar!
Två stycken Kivik-schäslonger från Ikea blev det, med tyget Dansbo mörkgrå. Kommer bli så bra, klädseln är dessutom avtagbar och kan tvättas plus att det finns fler klädslar att köpa till för en billig peng, Ikea is da shit ;D

 

Ska nog köpa vit klädsel så småningom, men vi börjar med grått så  integreras Ebbas små hår och ungarnas lort lite bättre 😉
Beställde säng till Inez med, lika bra, dröjer nog inte så värst länge tills hon får eget rum =))
Även lite annat smått och gott blev shoppat med, J tog på sig spenderar-brallorna för ett slag haha.


Ha en fortsatt fin söndag vänner!

Och tusen tack för alla härliga hälsningar..

0
9 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  februari 3, 2013

  Toppenfina. Här letar jag febrilt Ektorps schäslonger med armstöd på en sida (finns bara utan armstöd numera). Vi har ju redan sofforna och fåtöljer med fotpallar och vill ha en schäslong till mig själv att läsa i. Får väl vänta till min karl sätter på sig spenderarbyxorna nästa gång:))

  Kram Teres

 • Postadress Torslanda
  februari 3, 2013

  De är sååå fina! Mätte och grejade här hemma men nej, de blev för stora för ovanvåningen. Bra val! Jag tror att ni kommer att bli supernöjda.

 • H`s enkla vardag
  februari 3, 2013

  De är jättefina! Blir nog bra att börja med grått!
  Det är bäst att passa på när de är på rätt humör!
  Kram Helena

 • Linda
  februari 3, 2013

  De där kommer bli jättebra. Och jag kan tala om att jag inte vet hur många gånger jag har tackat Kamprad för att han säljer tvättbar vit klädsel till sina soffor. Vi har tvättas och köpt ny för billig peng ett antal gånger till vår vardagsrumssoffa.
  Ha, ha! Andra tackar gud i himlen men jag tackar herr Kamprad. 😉

  Ha en bra dag!
  Massor av glada kramar från mig som idag har varit och shoppat kläder och en ny fin sportbh. LYCKA! 🙂
  Och ett fodral till min 11-tums dator som jag inte har köpt än och som jag inte vet om jag ska köpa. Knasigt jag veeeet.

 • Linda
  februari 3, 2013

  Håller med dig i din kommentar hos mig. Frågan är om vi liksom skulle prata i munnen på varandra hela tiden och under tiden du pratar (om du får en chans vill säga) så kommer jag att sitta och studsa på stolen för att jag har något otroligt viktigt oviktigt som jag bara måste få säga, ANNARS SPRICKER JAG!! 😉

  Kram, kram

 • Hemma på Sjuan
  februari 3, 2013

  Vackert med gula tulpaner på den svarta byrån!
  Jättesnygga schäslonger! Kram Suss

 • Hanna
  februari 3, 2013

  så fint med tulpaner.’ha en fin söndagskväll
  kram
  hanna

 • Välkommen Hem!
  februari 4, 2013

  Shit vad DU har shoppat loss då! KUL!!! Och så fint det kommer att bli- gillar verkligen de där schäslongerna skarpt! Och du, ni har världens sötaste hund! BASTA!
  Kram o ha en underbar vecka vännen, vi hörs!
  Judita

 • rustik charm
  februari 4, 2013

  Så fint med tulpanerna:-)Och vilka fina schäslonger, kommer säker bli jättebra.
  Kram Kristina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.