tisdag, januari 4, 2011 5 0
God morgon!
Årets första tisdagstema på Fabriken är Recycling, återvinning i inredning =)
Det mesta i min inredning är ju återvunnet kan man säga, det blir ju lite så när man gillar den lantliga stilen, mycket second hand och loppade saker.
Men jag har valt att visa något som inte finns i mitt hem, ännu iallafall, nämligen däckkorgar.
Jag tycker de är lite fräcka faktiskt, fast jag har liksom inte hittat nåt ställe där de passar in hos mig, men då kom jag att tänka på min son som ska få ett eget rum snart. De är ju jätte bra till förvaring för leksaker tex, lite tufft med svart till pojkar också, för han kanske inte blir lika förtjust i allt vitt lulllull som man själv är frälst i 🙂

Finns lite olika varianter, under ser ni några man kan hänga på väggen och en stor kruka.

Tänk vilket super bra sätt att återanvända gamla däck på.
Kolla in Fabriken för mer recycling.
Ha en lovely day!
Kram
0
5 Comments
 • Lilith
  januari 4, 2011

  Hej!
  Hittade hit via Fabriken… Vilka snygga korgar!
  Råkade se i din profil att du är utbildad modist, och det var extra kul eftersom jag också är det! 🙂 Har dock aldrig jobbat inom det yrket efter utbildningen.
  Ha det så bra och gott nytt år!

 • Jill i Fyra Rum och Kök
  januari 4, 2011

  Ja, dem är himla läckra! Och passar ypperligt till förvaring. Har själv en stor som jag förvarar ett evighetsvirkprojekt i, samt två av den väggvarianten, som jag fortfarande funderar på vart jag ska hänga… 🙂

  Hittade hit via Fabriken – skoj! Himla snygga sittdynor du sytt.

  Hoppas du har en fin tisdag!

 • popetotrora
  januari 4, 2011

  Ja, jag har sett dom där också och gillar dom verkligen! Jättehäftiga!

 • Carina
  januari 4, 2011

  Åh vilken vacker återvinning! Vi hade liksom samma tanke idag…
  Ha en fortsatt bra tisdag.
  Kramen.

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 4, 2011

  Tack för dina otroligt varma ord hos mig. Det är väldigt tufft många gånger men detta har verkligen fått oss så nära varandra och vi får försöka se det positiva i det hela, dock är det väldigt svårt ibland. Vi hoppas att vi kommer att glömma allt när Liten väl kommer och vi blir en hel familj.

  Skönt att ni fick er lilla söta kille tillslut. Det är inte lätt för alla och det är väldigt många som har dessa bekymmer. Önskar att livet inte vore så orättvist ibland.

  Kram Teres

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.