måndag, januari 3, 2011 3 0
Stolsdynor..
..har jag sytt till mina kära Tolixstolar =). Kanske inte blev de snyggaste men skönt för min beniga bak blev det iallafall. De är ju faktiskt ganska sköna som de är, det är bara det att jag har inte mycket till bak så det blir lite hårt och ömt för mig om jag sitter alldeles för länge, dessutom kan de vara lite kalla precis när man sätter sig och det är inte skönt denna årstid.
Ser ni vad kallt och stelt det ser ut i min matsalsdel, riktigt avskalat och tråkigt. Jag städade bort på bordet och runt omkring och nu väntar jag bara på inspiration för nytt pynt och piff.

Enkelt som sjutton var det att sy dessa sittdynor, och tur var väl det när man har fullt upp med barn och hund mm. Blir inte mycket pyssel gjort när man har så fullt upp och dessutom är outhädligt trött som jag varit.. ja de sista 5 månaderna typ. GIVE ME SOME ENERGY PLEASE!! 

Tyget är i grått linne, köpt på IKEA för en billig peng, tyget på baksidan är vit bomullsväv jag hittade i mina gömmor.
Helst skulle jag vilja ha bitar av fårfäll på stolarna istället, så snyggt! Men det får bli till nästa vinter.
Kram Catta
0
3 Comments
 • fröken knopp
  januari 3, 2011

  Underbart med ett inlägg från Magnoliaboningen…

  Jag älskar dina tolix, o bordet, underbart!!!

  Jag njuter!!!

  Varmaste Kramarna Elin

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 3, 2011

  Stolsfodralerna ser ju jättefina ut. Skönt att ha under rumpan när det kan vara lite kallt så här års.

  Jag skulle kunna ha fårskinn överallt här hemma men tyvärr så är det inte så billigt sen så är det svåra att hålla rena från damm och hår med tre katter hemma.

  Kram Teres

 • Johanna
  januari 4, 2011

  Vad fina stolsdynor du har sytt, du är så duktig!! Såg i en inredningstidning igår (lantliv) tolixstolar med fårskinnsfällar på! Jättesnyggt verkligen! Jag längtar också efter lite inspiration till att inreda med lite nytt och lite färg nu när man städat bort julen:)

  Kramis Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.