onsdag, januari 5, 2011 5 0
Önskelista 2011..
..eller en del utav den iallafall 😉
1: Soffa
Denna önskan kommer slå in, vi ska köpa ny soffa och kollar för fullt.
Jag älskar den klassiska Howardsoffan men skulle villja ha ännu något djupare, tips?
Mio har ju en som heter Oxford Deluxe, den har vi funderat på men vill leta vidare lite innan vi bestämmer oss.
Bild från nätet.
2: Vit Kitchen aid
Inte helt troligt att denna önskan kommer slå in, men kanske. Ska ju börja jobba igen i juni och då har jag ju större möjlighet att spara ihop till en, med mammapeng är det lite svårare.
Vill ha en kritvit, funderade på creme men vill nog ha en riktigt vit istället.

3: Jielde golvlampa
Denna önskan kommer knappast slå in i år, om jag inte lyckas komma över en sådan hår skönhet på loppis vill säga (som att tro på tomten ungefär).
Men nästa år är det fullt möjligt (om det finns några kvar).

Bild från nätet.
4: Smeg kylskåp
Kommer inte slå in i år, men definitivt om ett par. Kan berätta att vi ska flytta relativt snart, blir inte ett eget hus som vi hoppats på utan vi kommer hyra ett tag till och då finns det ju redan kylskåp (förmodligen ingen Smeg). Så denna pjäs får vi vänta med ytterligare ett par år.

5: Kamin
Alltså blir man helt knäckt när man ser en sån här eller, måste vara något av det vackraste i inredningsväg man kan ha, älskart!
Detta är ju egentligen också en önskan för framtiden, men den får finnas med på listan ändå. Kan ju hända att man hittar en som man kan förvara nånstans så länge..

6: & 7: Fönstergaller/fris och gammalt koppställ
Till sist ett par ”småsaker”. Tycker det är dösnyggt med dessa lite shabby fönstergaller, har suktat länge men inte blivit av att jag skaffat nåt, får se om det passar sig i nästa hem.
Gammalt koppställ är ju också nåt som är välkommet i mitt hem, vill ha vill ha! 

Bilder från nätet.
Önskelistan kan ju förstås göras lååångt längre, men detta får räcka för denna gång 😉
Om det skulle vara så att ni känner igen någon bild som er egen där jag skrivit ”från nätet” så säg till så ska jag ange källan (hoppas det är ok att låna).
Ha en underbar dag!
Kram

Ps. Jag berättar mer om vart vi ska flytta en annan dag.

0
5 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  januari 5, 2011

  Dina önskningar är inte helt fel, skulle gärna ta likadant jag med. Kitchen aid har jag länge suktat efter men jag tycker det är för mycket pengar att lägga på en hushållsmaskin. Den är så pass dyr att jag inte ens vill önska mig den då jag kommer att få dåligt samvete om jag får en och hade kunnat få något mycket bättre och behövligt. Nog så älskar jag att baka och jag hoppas att mina tankar kring den kommer att ändras så jag en dag är ägare av en vit kitchen aid

  Kram Teres

 • Loppisliv
  januari 5, 2011

  Hejs svejs….Nämen…du har ju samma önskelista som jag :-)) Vi har precis förra veckan varit och tittat på Mios soffa, Oxford de luxe med linnefärgat tyg, skulle önska vit men med vår hund i tvsoffan funkar det inte:-) Vi funderar på den svängda modellen med divanfåtölj till men har inte bestämt oss än. Berätta gärna om du köper den sen…Kaminen du visar har vi också funderat på att sätta nere i vår lilla hall. Maken har varit och kollat på en sådan flera ggr nu, kanske det blir en iår ….och en vit kitchenAid står sedan länge på önskelistan, en lottovinst hade inte suttit fel just nu…fniss 🙂 Ha en toppenfin onsdag. Stor kram Paula

 • Vardagskärlek
  januari 5, 2011

  Kommer bli såå kul att se hur ni får det i nya lägenheten:) Längtar

  Beijosss

 • Caisa
  april 26, 2016

  Hej. Vet att det är längesen nu men vart hittade du detta koppstället? Mvh Caisa

  • Catta
   april 26, 2016

   Hej Caisa,
   Tyvärr minns jag inte det..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.