torsdag, januari 6, 2011 5 0
Julen utstädad!
Ja nu är minsann julen utstädad hos mig, ganska skönt faktiskt. Hoppas våren kommer snart, även om det ser hopplöst ut när man tittar ut genom fönstret..
 

En liten vit Kalanchoe har fått flytta in tills vidare, har verkligen idétorka på växtfronten, väntar på att alla andra bloggisar ska inspirera mig genom sina ”efter julen-stylingar” 😉

Den lilla glaskupan på ljusstaken köpte jag för länge länge sen, hittade den i en bortglömd låda idag, himla käckt när man vill variera med värmeljus.

Nu väntar jag på att svärmor ska komma och passa lilleman medans jag tar vovven Ebba på långis, kommer nämnligen inte ut med både vagn och hund för det är typ snö upp till knäna utanför, verkar inte som att någon är sugen på att skotta här. Tur att man kan få hjälp ibland =)
Ha en mysig dag alla!
Kram
0
5 Comments
 • Vardagskärlek
  januari 6, 2011

  Hola!

  Jag funderar också på vilka blommor/plantor jag skall köpa nu efter att all jul är utstädad? Vill ha blommor som går i rosa och vitt tror jag:)

  Hoppas du och Ebba fick en mysig promenad!

  Kram Johanna

 • Vita rosor och förgätmigej
  januari 7, 2011

  Vilken helt fantastisk tavla du har där på väggen! Jag blev helt hänförd :0). Skönt att få hjälp med barnpassning så man kommer ut på en riktig promenad. Minns hur jag släpade vagnen i djupsnö när jag skulle ut med hundarna när jag fick mitt första barn. Man får i alla fall motion!

  Kram/ Anna

 • Jill i Fyra Rum och Kök
  januari 7, 2011

  Vilken himla söt byrå!
  Du, jag känner igen mig. Har också lite idétorka nu, kanske har att göra med att man ”tog ut sig” lite i december, vad gäller pynt. 🙂
  Jag försöker lösa situationen genom att plöja igenom januari-inredningstidningar från tidigare år.

  Hoppas du får en fin helg!

 • Maleviks Rosenträdgård
  januari 8, 2011

  Ljust å Fräscht 🙂
  dags för lite PARTY
  missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  Välkommen att vara med:)
  Håkan

 • Lilla Kullan ♥ Maja
  januari 8, 2011

  Mysigt.:-)
  Stina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.