tisdag, september 7, 2010 5 0
Barnkläder..
..är inte det lättaste till killar, tycker jag iallafall. Har fått ärva/låna oändligt mycket kläder av en kompis som har en pojk och det har varit guld värt, men så vill man ju köpa lite nytt med, dels för att det är kul och dels för att det behövs. Problemet är att jag tycker det är väldigt svårt att hitta fina kläder just till pojk, hade jag haft en flicka skulle det vara busenkelt, finns ju SÅ mycket!! Ok, det finns väl en hel del till pojk med, det är väl det att jag inte vet vilken stil jag gillar bäst.
Igår var jag ute efter mössor till V och jag letade och letade, det slutade med att jag köpte två ganska lika ifrån Polarn och Pyret. Förr tyckte jag deras stil var lite tråkig och uttjatad, men nu har jag bestämt mig för att deras grejer är superfina, enkla och stilrena.
Här har han på sig sin söta Ebbedräkt, den är verkligen toppenpraktisk, speciellt i bärselen, och fin är den med! Och en skön bomullsmössa som han kan ha innan den riktiga kylan kommer..
Kolla in de söta fickorna på rumpan, om de syns, kameran är ju inte den bästa precis.
Här är den andra mössan, den är för kallare tider och har skönt fleece i sig. Gillar randigt som ni kan se, dessutom har denna mössa en reflexrand vilket är väldigt bra.
En gosig tröja blev det med, från Åhlens märke Parvel, förhållandevis billig var den med.
Oj, vad mycket svart det blev..
Nu vill jag slutligen be er om hjälp, igen!
Är det någon som har tips på vad det finns för lite varma och goa barnskor/mockasiner, för en grabb som inte kan gå än, 6 mån? Har ingen lust att lägga över 200:-
  

Tjillevippen!
0
5 Comments
 • Härligt hemma
  september 7, 2010

  Vilken liten goding du har!! Håller med POP är en tidlös klassiker de håller i alla lägen. Har ju en liten pojk på två år och en tjeja på 6år. Visst har det varit lättare att hitta kläder till bruttan, köper gärna sådant som jag själv skulle kunna använda och oftast gillar hon det. Men till lillemannen är det lite svårare. Men jag tycker att jag kan hitta en del trevligt på Lindex och hennes ibland oxå.
  Ha det gott!!
  Kramar Madeleine

 • VITA NYANSER
  september 7, 2010

  SÅÅÅ SÖÖÖT, vilka ögon!!! Så fina kläder han har fått!

  Kram L-L

 • Skatan
  september 7, 2010

  Hej!

  Kan inte låta blir att kommentera ditt inlägg… 🙂

  Vilken liten goding du har! Och vilka fina kläder du har letat upp. Men jag håller med, det finns mycket tråkiga killkläder. Inte vill man ha någon liten farbror heller…

  vi ses,

  Anna

 • Lilla Blanka
  september 7, 2010

  Hej goa Catta!

  Nämen åhhh, vilken underbar liten kille..!

  Jag kan liksom inte låta bli att kommentera det, han är ju så söt så man bara vill lyfta upp honom och krama om honom.. helt oemotståndlig! Flickorna kommer att stå på rad för att få en blick av de där ögonen 🙂

  Ja visst är det ur-dåligt utbud på killkläder! Hade svårt att hitta jag med, fick en del GAP-kläder och de är så himla fina tycker jag. (Baby GAP),
  http://www.gap.com/browse/subDivision.do?cid=42022
  men det är klart mycket lättare att hitta kläder till dottern, absolut.

  Kraaam
  Mia

 • Postadress Torslanda
  september 10, 2010

  Fina mockasiner / skor finns det på HM och Lindex om du vill ha lite billigare, eller kolla Tradera. Säljs även en hel del nytt. Bobux är ju annars superfina till småttingar men lite dyrare. Söt lite kille!! Ohch jag förstår kläddilemmat! Jag har en dotter, svårt att begränsa sig….
  Kolla på Me&I-kläder. De har färgglada kläder till flickor och pojkar. Mitt nya favorit budgetmärke till tjej är Pomp De Lux men jag vet inte om de gör så mycket pojkkläder.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.