onsdag, september 8, 2010 4 0
I LOVE H&M
Ja, det gör jag. Speciellt ny med smala plånboken =). Denna i min mening ursnygga skjorta blev min för 199 spänn, fatta? Det är ju helt galet, man undrar ju om de stackarna som syr grejerna ens får betalt, men den debatten får vi ta någon annanstans.
Till skjortan har jag ett par tights som var mina favvisar under graviditeten, de är liksom lite mer ”byxa” i ridbyxestil, de grävde jag fram härom dagen för de är så sköna nu när det börjar bli lite kyligare.
På fötterna har jag mina älskade Primeboots, bättre doja finns inte! De har några år på nacken nu men jag har då verkligen inte tröttnat än, dessutom säljs de ju flitigt i butikerna fortfarande så jag behöver ju inte känna mig ”ute” heller (inte för att jag bryr mig så mycket om det).
Har ett par bruna med högt skaft oxå, de kommer åka fram de med snart.
Skrev ju lite om barnkläder igår, här är en tröja som jag nästan glömt att jag fått. Så fint med turkost till små killar, men jag får ta det lugnt med matandet i denna då den ej kan annat än kemtvättas (?!). Det är en present från en kär vän, hade nog inte köpt en såpass opraktisk tröja själv, men himla fin är den.
Antar att de flesta har hört (åtmintinde ni modeintresserade) att Lanvin ska göra ett samarbete med H&M, det kommer ju bli SÅ bra tror jag, spännande. Ok, kanske inte så mycket för mig nu när man är småbarnsmamma och inte klär upp sig så ofta längre (kan tänka mig att det blir en del glam).
Trevlig kväll!
0
4 Comments
 • Huset utanför stan
  september 8, 2010

  Hej Catta! Vilken superfin skjorta! Vad härligt det är med alla fina höstkläder!

  Tusentack för allt gulligt pepp ang vårt staketbygge! Japp, nu är det bara hälften kvar;-) Kram

 • Vita drömmar och choklad
  september 8, 2010

  Hej!
  Vilken fin skjorta! Skoj att se bild på dig och lillprinsen. Vad söta ni är 🙂
  Kram Milla

 • johanna
  september 9, 2010

  Vilken supersnygg skjorta!! H&m Är bra!Tack för stödet söta du!
  kraaam

 • ETT RÖTT MONOGRAM
  september 9, 2010

  Supersnyggt! Jag gillar skjortan och byxorna. Har precis packat upp ett par Primeboots jag köpt från Biskopsgården, låga som dina i en gråaktig färg. Så himla sköna, okej lite stela i början med lädret kommer och mjukna. Jag tycker dessa är helt bortom tid och mode, kommer och passa jämt och vara lika fina.
  Så gulligt foto på dig och lill-killen också.
  Kramar
  AnnaMaria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.