torsdag, september 9, 2010 3 0
Tokigt!
Igår gjorde jag och min J en jättetokig grej, vi förstörde min gamla skänk! Jajamensan, vi kapade av benen på den och så fick den bli TV-bänk istället.
Jag nämde ju det i ett tidigare inlägg att våra första gemensamma möbler var moderna i valnöt, som vi hade tillsammans med soffan, en TV-bänk och ett soffbord, samt en byrå som svärmor fått.
Soffbordet ställde vi i förrådet när vi flyttade hit men TV-bänken använde vi, tills igår.
Jag la ut det på Blocket i förrgår och fick sålt det direkt, jippi! Sen var det J:s briljanta idé att kapa benen på min skänk och ha som bänk under TV:n istället. He is a true interior designer =).
Blev superfint! Benen sparar jag i en låda, vem vet man kanske vill sätta på dem igen nån dag. Kan tillägga att detta är en skänk jag köpte på Blocket för en struntsumma till mitt förra arbetsrum.
Äntligen har det blivit mer enhetligt i mitt v-rum.
Blev luftigare i hela rummet direkt, skönt.
Detta gjorde oxå att vi fick mer plats för matbordet och kunde lägga i en av de två iläggsskivorna och dessutom ställa det på andra leden, mot väggen där skänken tidigare stått.
Så mycket bättre!

Lustigt att mina Tolix ser ut att vara de galvade på mina bilder, de är i själva verket matta obehandlade.
Min kamera är verkligen dålig, har skit på linsen ser jag oxå, samt att inte är nån vidare fotograf. Ja ja, what the häck, får duga så länge..
Nä ut i solen med mig nu!
Ciao!

 

0
3 Comments
 • fröken knopp
  september 9, 2010

  Vilken ideé..Blev ju kanon bra!!

  Varma Kramar Elin

 • an angel at my table
  september 9, 2010

  Tack snälla söta du för att du ger så mycket stöd!! Det betyder hemskt mycket. Man fattar bara inte att det är sant när man lagt ner sin själ i något i 4 månader och man tror att man ska precis skriva kontrakt och då får ett nej för du bor ju inte här!!!!

  Tack för att du la det i höger kanten!!
  Allt gott!

  Mari

 • Härligt hemma
  september 9, 2010

  Vad snyggt det blev :)). Visst är det roligt när man kan dona och fixa med det man har!! Ja, jag väntar på att vinna på triss så ska jag oxå köpa ett par filtar från Nordljus :)). Det är ju så himla mycket man vill ha hela tiden.
  Ha en skön kväll!!
  Kramar Madeleine

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.