onsdag, september 22, 2010 5 0
Rostig korg.
God morgon på er!
Igår inhandlade jag en gammal rostig korg, inte ett jättefynd kanske för jag fick ge några pengar för den. Spelar ingen roll för jag ville så gärna ha den.
Får jag be er om lite hjälp? Ni ser bordet här under, det är från Ikea och jag har haft det på balkongen med två tillhörande stolar. Jag funderar nu på att ta in det och pynta lite på det, har ju sett så många som gör så fint med sina utemöbler inne. Min tanke är att måla det vitt och kanske ha den rostiga korgen på med lite fina inredningsmagasin/böcker i bla. Om jag nu ska måla det ska jag även måla underredet? Hade ju helst velat ha det lite slitet och skavt med, tips? Snälla hjälp mig, det står still i huvet. Kom gärna med andra förslag med =).
Kram kram
0
5 Comments
 • Skogslyckan
  september 22, 2010

  Jag hade bara målat skivan och låtit underredet vara som det är. Skulle bli jättefint med den rostiga korgen på…lycka till!
  Kram Pia

 • Inspiration i vitt
  september 23, 2010

  Jag hade oxå målat skivan vit och låtit underredet vara svart. det kommer att bli så fint när du pyntat lite. Kram på dig/Ingela.

 • Jenny
  september 23, 2010

  Hej! Tack för kommentaren i min blogg!! I like your blog too;-)!!

 • Vita huset 28
  september 23, 2010

  Hejsan det kommer bli jättefint med vit skiva o svart underede som alla andra också föreslagit. Vill du ändå måla de så skulle jag gå över det med sandpapper lite slarvigt. Så gör jag när jag vill ”shabba” till en sak eller möbel.

  Ha en toppen dag
  Kram Camilla

 • Elin
  september 23, 2010

  Hej! Vilken fin blogg du har och fina bilder. Nu ska jag fortsätta att kolla vidare.

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Elin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.