fredag, september 24, 2010 4 0
Hej hej.
Var lite slapp på bloggfronten igår, var så vansinnigt trött så jag orkade knappt sätta på datorn..
Har ett minst sagt krävande barn, vill inte gärna sova så mycket, ja ni vet säkert hur det är många där ute.
Försöker få honom till att sluta amma på natten men det verkar vara stört omöjligt, tips. Han blir alltså helt galen och väcker förmodligen alla i hela hyreshuset om han inte får som han vill, tips?
Han behöver verkligen inte äta på nätterna längre då han är snart 7 månader och väger 10 kg. 
Själv ligger jag under 50 just nu (är ändå 167 cm lång), om det är någon mer som håller på att förtvina på det sättet som jag, skriv gärna ett par rader, behöver stöd!!
Gjorde ett litet hjärta av tyg och ståltråd härom dagen, slarvigt men ändå gulligt 🙂
Tack för tipsen om att måla bordet vitt, ni har övertygat mig om att göra så (när jag orkar), behåller underredet svart som ni tyckte.
Kram på er.
0
4 Comments
 • Vita huset 28
  september 24, 2010

  Hej förstår precis hur du har det. Min tjej som nu är 11 månader nästa vecka var likadan vid 7 månader. (fast mindre, hon väger 9,5kg nu,hihi vilken klimp du har) Hon sov bara 2 timmar i tagen o vaknade sen. Men jag gav mig den på de o gick upp o gjorde välling istället fast hon i början inte ville ha flaskan, o efter typ 1 vecka så tyckte hon om det o sov bättre o bättre. Nu är hon vaken 1-2 gånger om natten o jag tycker det är lyx. Hon somnar 19 på kvällen o vaknar o vill upp vid halv sex på morgonen. Det är väl kanske lite tidigt då men vatt de häck!! Ge dig inte, ta hand om dig själv på dagar o sov när han sover, det tipset fick jag o har faktiskt följt, Hemmet hinner man med sen o man är ju 2 om barn också. Hoppas de löser sig, be gärna om flera råd om du vill, jag lyssnar. Unna dig nå gott o äta också, kanske barnvakt, bio o mat? Jag gjorde så på mors dag, va helt underbart med egen tid på tu man hand.

  Ha en skön helg nu
  Kram Camilla

 • johanna
  september 24, 2010

  Hej
  tyvärr inga bra tips=(((
  Men du lampan kommer från house doctor hör med Bettys i borås om de säljer dem,de har mycke saker från house doctor
  kram

 • Härligt hemma
  september 25, 2010

  Ja, det kan vara en tuff tid det där. Håller med ovanstående om vällning brukar leda till att de inte vaknar lika ofta. Mina små troll har båda vaknat mycket på nätterna men vi har alltid sett till att de sover i egna sängr så får man lite bättre sömn mellan ”vaknandet”. Vissa av mina vänner har kört några så kallade hundnätter där de vägrat ge mat på natten, barnet har varit vansinningt men det har funkat och det handlar ju om nattligt tålamod för att klara av detta. Vi har inte haft det tålamodet så båda mina barn har käkat välling mitt i natten tills de varit två år och så slutade de bara helt plötsligt!! ” plötsligt händet det”
  Men se till att få barnvakt och gör ingenting….ät mys, bada, vila och ta hand om bara dig!!! Det är en tuff tid men i förhållande till livet så är den rätt så kort även om det inte känns så nu!!!
  Massor av styrkekramar från mig!!!
  Madeleine

 • niinaslycka
  september 26, 2010

  Hej, förstår din sits, verkligen, ibland känns det som man går under av trötthet. Våra barn har druckit välling på nätterna länge, men jag lovar det går över. Prova med välling på kvällen och var inte hård mot dig själv, gör det du orkar med.
  Styrkekramar till dig!
  Niina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.