DAGENS & HÖSTLOOK

tisdag, september 12, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Klockan är mycket och jag har egentligen inte tid att sitta här framför datorn, men ville kika in. Kommer bli glesare här inne mellan inläggen tyvärr, tiden räcker inte till. Men kommer inte sluta blogga.. än iallafall..

Idag känner jag mig riktigt trött och blek, har kronisk anemi så gissar att jag ligger extra lågt. Intensiva veckor också nu när jag börjat jobba igen. Ska resa bort tors-sönd också så är lite stressad över at få ihop livet. Men det löser sig.

Dagens outfit bestod av skön tischa från Åhlens (här) och kjol från samma ställe fast märke Carin Wester (här).

Snarlik finns hos Nelly här och Gina har en med slitsen bak istället, här.

Mitt hår är katastrof just nu, hemskt slitet och jag måste dämpa den gamla orangea tonen igen med Chroma id (typ färginpackning) som ger håret en kallare ton. Jag slutade ju färga håret i januari 2022 så min egna bruna ton med stänk av grått har kommit en lång bit på väg. Mitt gamla färgade hår har blekts i solen och kvar blir den orangea tonen. Seg väntan men jag vill inte klippa av mig håret så får snällt vänta 🙂

När håret känns ofräscht får man väga upp med snögga plagg eller hur, och guuud så mycket fint det finns. Blir extra sugen på nytt nu när jag har nytt kontor att gå till och vill ha både ny kappa, kavajer och snygga men sköna sneakers. Höst/vinterkängor längtar jag också efter att dra på mig, varje årstid har sin charm garderobsmässigt!

Kappa // Blazer // Örhängen // Boots // Sneakers // Väska

Nej nu ska jag ta lite yoghurt innan bädden väntar.

Kram o natti.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.