BADRUMSINSPO & KAMPANJ

söndag, september 10, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Bildkälla: inr.se

Godförmiddag!

Nu blev det sådär långt mellan inläggen igen, men jag har helt enkelt inte hunnit med. Gjort första veckan på nya jobbet samt att mannen jobbade kväll och då åker jag ju direkt till Kviberg efter jobbet 4 dagar på raken då sonen tränar mån-tors på andra sidan stan. Så jag ser inte mitt hem på alla dessa dagar i princip utan när vi kommer hem så är det äta och sova direkt som gäller i stort sett.

Så är livet i fotbollsakademi, 5-6 tillfällen i veckan med träningar +match(er), vilket motsvara en halvtidstjänst för oss föräldrar i form av skjutsande och tid vi spenderar på Serneke arena. Ca 4 timmar dörr till dörr varje gång. Det är väldigt tufft, men samtidigt väldigt roligt!

Det är ju just det att mannen jobbar kväll varannan vecka som gör det tufft för mig, att vara helt själv den veckan om att rodda allt. Och Inez får klara sig själv dessa dagar, ta sig till sin träning, laga/värma mat, vara ensam på kvällen osv. Det går för att hon är såpass stor som hon är, 11 år, hade hon varit yngre hade det inte funkat..

Nog om det! Tar lite badrumsinspo istället, vill ju så himla gärna göra om vårt badrum, eller allra helst flytta till villa med nytt! Vi har ett öga på Hemnet hela tiden men det har vi ju haft i många år haha. Med nytt jobb och med ett läge på bostadsmarknaden med lägre priser kanske gör att det blir av, vem vet. Det är ju väldigt skönt att inte ha så höga lång, vi påverkas inte så stort av dagens ränteläge pga det och det är ju värt otroligt mycket. Men samtidigt är det fruktansvärt jobbigt med bara ett badrum.. och den lilla ytan vi har för tonårshäng etc..

Hur som, piffa det badrum man har under tiden är ju trevligt när man är sugen på lite förändring och uppfräschning, och just nu har Hemtex grym kampanj/klubbdagar på ALLT HÄR, där jag valt ut några favoriter i kollagen.

Morgonrock // Galltvål // Duschskrapa // Toalettborsthållare // Tandborstmugg // Tvålpump // Badrumsprodukter // Badrumsmatta // Tvättkorg

Detaljer kan göra stor skillnad och Hemtex har väldigt mycket fint i precis min smak 🙂

Nagelborste // Handduksring // Marmorbricka // Tvålpump // Tandborstmugg // Handduk // Tvättkorg // Badkarshylla

Med det önskar jag er en riktigt fin söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.